![]() |
|
Подарок |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 152> |
Автор | |
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако мајка ми го најде послужавникот за печење...другите се мали за било каков поклон
![]() знаеш дека сакам големи поклони ![]() ееее, а за тебе овој пат поклонот е нешто апстрактно ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
па кажи де што е.....
![]() ќе си зеам ја поголем послужавник ама ти направи нешто апла големо ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
DEAL |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
jas ke vi podaram na dvajcata edna daska metar na metar ...pa dogovorete se vie okolu iznenaduvanjeto...da ne ne vi go soberi na toj posluzavnikot poklonot
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
куме роденденот ти е за брзо што сакаш за поклон?
|
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
ami...sakam...torta,novi naocari,knigi,profesor po matematika(da mi drzi casovi)novi patiki,novi konduri(crni),parfem,kola(mozi golf 4) i eden lap top(core 2 extreme po moznost)
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
а со еден стан ке се задоволиш да ти подарам?
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Kume za tebe bidejkhi ti e rodenden podarok lipicaner
blue ne mi treba vishe mi dade dovolno mi e a eve ti zxa toa ushte edna staklena 4evla
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
za nina....site petki
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne be si imam eden za rezerva samo da plajcam danoci i strui kola sakam |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
ako spija i jadi,a i ako bidi umna da inace nema petki
|
|
|
|
![]() |
|
za nina eden ban
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Hhahahhahahaha ne fala kum ama ne mi treba hahahhaahahhaa.
za kum podarok eden kick out
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |