|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 137> |
Автор | |
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more...ako stvarno si kolku tvrdis...mozat tatko da ti bidat
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAAHAA STVARNO.....??????EPA TOGASH KOLKAVI SE?....????
|
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas informacija
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALA ZA INFOTO.
|
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
my pleasure
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si idam ja taka niz ulicka temna, zamislen koga bi bilo mozno da mi daat pehar i znacka za zasluzni dela koga ono zebelezuvam senki so stapovi, nozevi i smrznati lebovi. Suskaat megu sebe... .bunet ...udram ja !...ne !...prv !...ti vtor !...rascepime glav. .upava...oti .ade . omna ..ogu...
A ja megu niv vidov i poznati faci...onie koi se kolnea vo mene kako vo drugarot Tito... Zamisliv noz vo grb...zastenkav...se zagledaa vo mrakot od kade bi trebalo da dojdam... Se vrativ na prsti poleka...se oddaleciv...resen niz taa ulicka veke nikogas da ne minuvam...i na nikogo veke "dobro utro" da ne mu posakuvam... |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se 4uvash da ne si vulgaren
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlov za kogo ok
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Gospodine, kupete kibritcinja...gospodine...evti..ni se !...studot nemilosrdno grizese niz dupkite od cevlite niz koi zirkaa moite prsti, a veterot me samarase, de po edniot obraz, de po drugiot, a izmegu moite bledi usni koi poigruvaa dodeka se ogleduvav na stakloto od raskosniot izlog kraj koj stoev i koj bese odamna zatvoren zosto negovite sopstvenici veceraa nasmeani vo svoite topli domovi.
- Gospogo !...kibritcinja !...zamina ne poglednuvajki me...nokta pagase kako zavesa... Poluprazna ulica so ponekoj minuvac...i jas...prstite od racete veke ne me bolea od studot...no sepak resiv da zapalam ckorce da gi zgream racete...mi padna kibritot...pruziv raka da go zemam...ne mozev... ...ne ni vazno...veke ne mi e ladno...se navaliv na zidot koj mirisa na skoresna urina...ne mi smeta...pogledot mi e vperen kon maglata sto mi se priblizuva...a mislite mi se kristalno cisti...sliki od vremeto koga bevme samo siromaski, a bogati so ambicii...iscekuvajki go srekniot del od nasite zivoti, a sega lezi vo krevet so naseto malo dete koe neprestano kasla vo soba bez greenje...nadevajki deka nesto sum prodal da moze nautro da kupi makar malku mleko za naseto malo so angelska nasmevka...maglata me obvi... Dojde vreme da stanam...ke me misli...znam deka nema da me prekori...znae deka se obiduvam... Prviot cekor mi bese cuden...i vtoriot...kako da gazam po samata magla...se zavrtev okolu sebe...isto, no poinaku kako i skitnikot koj bese potpren na mokriot zid...koj...mi bese poznat... ...i koj bev jas...ovenat, no so bleda nasmevka...megu krpite sto trebaa da bidat alista... Poglednav kon sebe, zaboravajki go skitnikot so kibritcinja...teloto mi bese so plavkasta boja... kako koga gori alkohol...nemav alista...mirno prifativ... Seeedno morav da odam...na mestoto kade bese mojot dom svetese silna svetlina...mojata sakana i naseto angelce me cekaa...so svoite plavkasti tela... Se fativme za race...nasmevki od milost... trgnavme kon svetlinata... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zbunet - 03.Февруари.2008 во 14:44 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zbunet - 03.Февруари.2008 во 14:47 |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕЕЛ ЗБУНЕТ РОМАНИ ПИШУВАШ. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе , каде е zbunet ? оти го разлутивте човекот ?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |