|
Опседнати куќи |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar navistina veruvate vo toa ???
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зашто не би?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште сте мали уште верувате во такви работи спиј си убаво нема ништо зошто верувате тоа не постои и не ме смејте дека постои
Уживајте!!!
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, изгледа ти си уште мал па те тешат твоите дека е постојат само за да спиеш мирно
И ПОСТОЈАТ!!! |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ден на DISCOVERY CIVILIZATION даваат GHOST HUNTERS..... Многу интересни работи, и уште повеќе докази има дека постојат духови!!!
http://www.okcgc.com Проверете и самите!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам само дека некогаш кога ке сум влезела во некои куки веднаш сум се почувствувала језиво ( неам македонски збор за језиво) имало некоја чудна енергија..кај 1 другарка која живее во голема стара кука има 1 слика од жена што седи на фотеља и цело време додека сум била таму сум имала чувство дека сликата ме *гледа*.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecer se dava amitvil na sitel, velat vistinita prikazna
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто најубавите филмови ги даваат петок или сабота?
|
|
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се верува дека ако починатиот има незавршена работа на овој свет неговата душа останува заробена во овој 3D свет и понекогаш се манифестира на чудни начини што не тера да помислиме дека таа куќа е опседната
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувам у вакви работи.опседнати куќи my ass.нема веза .а да точно е дека на дискавери дават такви емисии,ама добро и они знаат да претерат некогаш.опседнати од кој?лугето шо умреле пред 100 год.не заебавај
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno ima takvi raboti , mozebi ne zli demoni amam sepak dusi koi nesto gi vrzuva za ovoj svet
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babini devetini,...mnogu filmovi gledate,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vo sekoja laga ima i po 1% vistina
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto znam, i vo moja blizina ima edna ogromna kuka, ama nikoj sega ne zivee vo nea. Se zboruva deka ziveele po red 3 familii i site za kratko vreme zaginuvale kukata e na mnogu losa krivina i ima mnogu soobrakajni nezgodi ama od navedenite pricini ne e dozvoleno da se rusi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |