|
Свингери |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Октомври.2007 во 21:43 |
|
Се надевам дека знаете што значи поимот свингери и кои се тие луѓе!
Ме интересира што размислуваат Македонците за нив и Ве молам без лажни скромности! Една Хрватска има и Свингерски хотел покрај ривиерата веќе 2-3 години,а ние до каде сме? Изменето од Синдарела - 20.Октомври.2007 во 22:41 |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi bilo cudno da go delam mojot partner taka, ne mi odi bas bas.
No ne sudam nikogo.
Ti , svinger si? imas probano?
Mk sigurno ima no kako se drugo e krijat po privatni festi najverovatno , postovam sve koga e otvoreno i ne e fejk , a da probam ne mie film.
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svinger ako ne sum u brak , posle toa rabotite ne izleguvaat na dobro ako imate emocii eden prema drug , ako parot ne se saka , ako umrela sstrasta i ljubovta , udri brige na veselje
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama toa e bas fintata swinging vo brak/vrska....
Изменето од LouWeed - 22.Октомври.2007 во 09:27 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idejata e primamliva ama nasive balkanci,t.e. makedonce kako makedonce se znaat da izvalkaat....
mislam deka mnogu luge se palat na tie raboti. |
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Primamlivo ?
Zamisli film , imas devojka , zena , ja sakas od celo srce , monotono e i op ajde ke probate da razbiete monotonija ..
taja so drug partner , pred tvoj oci , stenka , uziva , glasna e , ja doveduva do ekstazi i orgasm ...
Bi te palelo to? I bi ja gledal so isti oci ?
cuden narod mi ste zimi sve , jas moeto ne go delam !
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam dali e pravilo ili ne kaj swingerite - obavezen sex, ama neli moze da se pomine zamo so galenje i flert????
Ова го мислам за оние парови кои се колнат на моногамија! Изменето од Синдарела - 22.Октомври.2007 во 13:34 |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum swinger,nemam probano,a mnogu me ineresira mislenjeto kaj nas za toa ,bidej'i pred nekoj den gledav na nova tv reportaza za nivniot swingerski hotel i kao kazuvaa deka lugeto od okolinata samo pocetokot se cuvstvuvale nelagodno a sega ne gi ni primetuvale go svatile kako del od sekojdnevieto........ |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога перверзијата е релативитет се е изместено.....
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Синадарела ме разочара сеа аууу отвараш тема ама не си ни упатена ко што треба хепи брдеј енивеј али свингери се луге кои се во брак и својата сексуалност ( интима ) ја делат групно со други брачни парови. Кај светот е развиено ова како и се останатао а за кја нас во помала средина и со вакаов менталитет мислам ни треба уште време до пред некое време и сексот беше табу а камо ли некои вакви комбинации.... Изменето од SeXY - 22.Октомври.2007 во 13:25 |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па затоа и јас предлагам кај нас малце по малце да почнат паровите со со галење бидејќи мислам дека тоа ќе ги одведе до наредниот чекор кога ќе сватат дека се разгорило во нив нешто за што незнаеле дека постои
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јасно ми е мене што се свингери но се согласувам со тебе дека за средина како Македонија ќе треба многу време,затоа и предлагав прво галење! |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aј добро
не сме ние за ваква средна сеуште ни треба уште а еве што може да се постигне само повеке љубомора,на крај да сватиш дека тој што бил со тебе те пали .... Глуп начин мислам ако те пали и онка ке го сакаш и се по ред немора ов а да е што знма мое мислење да сакам некој не би го делеа искрено мене не ми се допага ова и не гледам уживање во ова . |
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |