|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 502503504505506 519> |
Автор | |
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den Teta
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ira...kako si denes?...ama dosaden den..tmuren...mada sega malce se razvedri (kao)
|
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teta dobra sum sega iako e tmuren denot
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ТУКА ВЕ ПОЗДРАВИВ???
ВЕЌЕ НЕ ЗНАМ КАДЕ БЕВ ....
МЕ ЗБУНУВАТЕ...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marionka mi lici na japonka
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto se po stranski nesta ga teras
|
|
irenka b.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci gi nema devojcinjata od jugot simpatijata na DJ
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Juzni vetar i Slatki greh
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DUM
|
|
s.r. Dzaki |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A znaete sto mi ide sestra na devojka mi ?
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ti ide?
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav i tuka
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga idam da ja soberam ovaa mojava i mi ide, dur ja cekam so sestra i da se spremi...ufff !...neam zborovi...
|
|
Внеси реплика | страница <1 502503504505506 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |