![]() |
|
АЗБУКА НА АКТЕРИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 274> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пачино Ал
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
rob shanjder
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sofija Loren
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Timoty Dalton
|
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
...
uma turman |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Fara Fosit
|
|
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Iluzija
Ti si tajna beskrajna kako srna skriena, nokj, ko more, bran sto doagja Rodena samo za mene si ti i za vecnost darena Neka svirat kavali, neka pejat poeti, pak si tuka dusa ogrea Volsebna kako nekogas si ti ti od nebo dadena Iluzija vo misla videna Na son sozdadena, za mene cuvana, samovila vo belo mi doagjas pak ko magija Ti dzvezda skitnica vo magli skriena za mene izbrana ko iluzija si ti Ti si prikazna bez kraj, moja plima oseka, ti si patot pocetok i kraj Rodena samo za mene si ti mene si mi sudena Iluzija vo misla videna Na son sozdadena, za mene cuvana, samovila vo belo mi doagjas pak ko magija Ti dzvezda skitnica, vo magli skriena za mene izbrana ko iluzija si ti Ti si beskrajna kako srna skriena, nokj, ko more, bran sto doagja |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
holi haneter
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Charli Sheen |
|
|
|
![]() |
|
dzoni dip
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Шенка Колозова
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Alisa Milano
|
|
|
|
![]() |
|
bili kristal Изменето од kum - 22.Октомври.2007 во 11:09 |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
vil smit
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 274> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |