|
АНГЕЛИНА МАРКУС |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se nadevam deka uspesno ke sorabotuvame ... prati mi e-mail ... ke ti gi pratam site knigi vo pdf oblik sto gi imam ... pozdrav .. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam od sto da se plasam ... uzivaj ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo red e...
Ti isprativ. |
||
D_NazGUL
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш би сакал да дојдам до некоја од книгиве.
Е сега бидејки не сум чул ништо досега за оваа писателка удрив едно пребарување на интернет за чисто да видам што има за неа. ПОкрај другите линкови, вниманието ми го привлече и следниов http://groups.google.com/group/soc.culture.bulgaria/tree/browse_frm/month/2000-09/0a3a14598294fa95?rnum=101&_done=%2Fgroup%2Fsoc.culture.bulgaria%2Fbrowse_frm%2Fmonth%2F2000-09%3F#doc_ccea36b9937c3f4f Е сега мене ме буни делот во линкот soc.culture.bulgaria! Зарем и ова го присвоиле?!?????? |
||
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e problem ... neka zemaat ... imame zatoa zemaat ... da nemame sto ke ni zemat ... koga slovencite ni sram ni perde go zastitija znakot za brendot ajvar .... bugarite za brendot strumicka mastika .... Pajdusko oro bilo bugarsko ... taka da golema rabota ... ako zele grcite najgolem del ... imame ... zatoa zemaat ... da nemavme ... toa ke bese loso ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
D_NazGUL
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да точно е дека имаме многу работи кои вредат, работи кои ја претставуваат нашата култура и духовно богатсво, но не се слагам дека треба да дозволиме да ни ги зема кој било. Светот не го интересира дебатирање и политика, едноставно си пребарува на интернет и чита.
Не треба некој друг да ни кажува како да си ги штитиме нашите богатства. Зарем нема да и биде криво на Ангелика Маркус ако утре некој и се обрати или ја претстави како БУГАРСКАТА ПИСАТЕЛКА. Не е добро. Треба да се реагира за вакви работи. Македонците творлее, творат и понатаму ќе творат, но за самите себе, а не за бугари, срби, грци, албанци или што ја знам кој. Но сепак може јас да скокам овде колку сакам, немаме ние институции за вакви битни работи. Можеби и има но не функционираат! |
||
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal , take e ...!!! treba sepak nekoj toa da go stori ... bi trebalo instituciite ... toa da im e rabota ... i toa prioritetna ... no mozeme i nie mal doprinos da dademe ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За македонија и древните македонци има доста што да се пишува, но мора да сме единсвени во своите ставови оти се вистина и дел од светската историја. Е, па нека ни е среќно. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e Orlov ... da se trudime da dademe doprinos .. ona sto moze go prakam po e-mail .... veke isprativ na nekoi .. tie neka prepratat ponatamo ... inaku koj saka .... neka mi prati e-mail na lp ... da mu pratam od knigite ... pozdrav |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро утро на сите добри луѓе ...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pratite e-mail ... za da vi ispratam del od knigite na Angelina Markus ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar den marco_antony pak si tuka kako i sekoj den .Prijaten den.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodaram Josefina ... isto i jas ti posakuvam prijaten den !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |