![]() |
|
АНГЕЛИНА МАРКУС |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
многу добар пост пријателе ... сепак моментално ни е потребна една вибрација ... една иницијација ... што мислам дека веќе се случи ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
.Македонија ментално станува се појака и појака, тоа е факт
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
da jas bi sakal da gi razgledam i ako ima materijal dobar da snimam i dokumentarec za Makedonija...ama od nejzina perspektiva ..pozdrva |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
A be ajde marko_antony izvadi SE sto imas vo polza na Makedonija i Makedoncite DA SE OTREZNIME I ZAJAKNEME USTE POVEKE - eve moze i jas vo Avstralija da gi razsiram tie knigi!!!!
![]() Napravi se sto mozes - inicijativa a i volja ima!!!!! ![]() Изменето од borec - 20.Октомври.2007 во 12:14 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
те изнервира колку е важен а ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
DA!!!!
A TEBE NE???? ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
здраво Борец ... стварно не мислев дека ќе добијам ваква квалификација ... имав намера да го промовирам делото на Ангелина Маркус ... не ми беше намерата да се правам важен ... или некого да терам да трча по она што пишувам ... доколку темата не е како што треба ... има модератори ... нека ја бришат ... инаку на сите Ви посакувам пријатен викенд ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
драго ми е што го смена постот ... јас се надевам дека ќе соработуваме ... инаку мене ова воошто не ми е област ... не сум доволно стручен ... бидејќи сум електро инжењер по професија ... но сепак да дадеме сите допринос .. поздрав Борец .. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FALA I NA TEBE ISTO!!!
![]() |
|
![]() |
|
да објаснам и тоа ... зошто пишувам како во стихозборки ... затоа што нашиот ум не работи ленеарно ... и воошто тешко приме текст кој е со долги реченици ... на пример .. акдјфа скдјф асдјкфха слчкдјфхал кјдфаслкјфх асклјдфх аскјфх асклјфх асклјфх слјкфаксјфх аксјфх асклјфх аскјфх склјфх склјфх склјфхиасуфхињуфхаскјфаињухр ајфх ахр ањиухф аксјдфауирх ањиуфх алсјхфаињуехр лаијг алсутхиањеурх алиуфх аиуерхаињух ајфхаиурхаињухт алиуфх аиух вакви текстови тештко се приемчиви ... друго исто така што е важно ... умот не е приемчив како ние што ние пишуваме ... од горе кон долу ... поправилно е ако пишуваме и читаме ... од долу кон горе ... ама тоа е сосема друга тема ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Kako i sto kazav jas bi sakal od ovie knigi da napravam edno dokumentarno filmce koe ako ima dobra ideja da bide pusteno na DISCOVERY Chanel...a mozam i da gi promoviram ovie knigi vo Germanija kade sto cesto patuvam...taka da Marco barame od tebe da bides poseriozen ...ako gi imas knigite de
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
knigite gi imam ... vo pdf format se ... imam dozvola od avtorkata ... da gi napravam da se dostapni do site ... ke se potrudam da gi krenam na internet ... imam praveno ne bas profesionalni web stranici .. kako na primer za Alkomena ... treba da najdam nacin kako ke moze da se pravi download ... ne knigite koi se vo pdf ... i malku slobodno vreme .... http://www.alkomena.00freehost.com/naslov.htm |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobro sega jas neznam stvarno sto struka treba covek da ima za da mu POMOGNE NA SVOJOT NAROD????
![]() TUKA SAMO GOLEMA LJUBOV I DOBRA VOLJA "RABOTAT"!! ![]() Ti pokaza nekoja inicijativa, megutoa kako da se plasis da prodolzis??? ![]() Barem takov vpecatok mene mi ostavi. ![]() Dologodisnite lagi i zataskuvanja za vistinata na Makedoncite i Makedonija e presvrtnicka i shokantna za mnogu lugje pa i za nas samite - megutoa treba EDNAS ZA SEKOGAS DA SE SUOCIME SO TOJ "SHOCK" ZA DA MOZEME DA PRODOLZIME PONATAMU, NELI??? ![]() I sekoe edno razvlekuvanje ili neobelodenuvanje NI NAJMALKU NEMA DA JA POPRAVI SITUACIJATA VO KOJA STO SME, tuku naprotiv ke ja UTUPAVI USTE POVEKE! ![]() Imam razbiranje za tebe megutoa iskreno mislam deka TREBA malce da bideme poaktivni i otvoreni pomegu sebe!! ![]() Pozdrav |
|
![]() |
|
pratete mi e-mail na lp ... ke vi gi pratam po e-mail ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |