![]() |
|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 38> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro mi e i tuka prashanjeto e so kogo bi sakala da shiveam....
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
UFFFFFFFF,SEGA NA MAKA ME STAVIVTE-STVARNO NEMA
UBAVI MESTA ZA ZIVEENJE,AMA AJ,EVE AKO MORAM,DA BIRAM NEKA E BORA BORA...KE SE ZRTVUVAM... ![]() |
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
![]() |
|
![]() |
|
maki 2007 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Svedska Svajcarska |
|
zivot je jedan
iskoristmo ,ga pametno |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ОД..SALZBURG....ДИРЕКТНО НА НЕБО.....!!!ТОГАШ СЕ ЌЕ БИДЕ МОЕ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
JETA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Sakam da ziveam vo PARIS!
![]() |
|
Thr Sun,too, is a star!
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
tamo kade sto ima lugje
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Sakam u Milano,Rim ili Las Vegas
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ОВДЕ,ДОМА...ВО СТРУМИЦА!!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
сакам да живеам во New York
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
OVDE DOMA ...VO SKOPJE...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И јас сакам во Шведска! Таму се чувствувам како дома
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Mislam deka metropolte na zapadna evropa site se dobri za ziveenje, i sekoja e interesna so svoite specifiki.
Ne me privlekuvaat dr-te kontinenti.
Sepak, starata dama, e najdobra!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Шведска
тоа ми е слаба точка кога некој ке ја спомне оваа држава алал да им е на тие што живеат таму, многу им љубоморам, ама ептен , многууу |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |