|
ЗА СПОМЕН (РАЗГОВОРИ ЗА ТОШЕ) |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа не е последната химна за Македонија, туку тоа е химната на Македонија Ѓорче Петров. Сте се збуниле малце, Тоше им праеше химна и на фудбалскиот клуб Македонија Ѓорче Петров, а вие токму таа сте ја ставиле тука.
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE POKAZA NA GRADSKI DEKA TOSE BESE EDEN I NEPOVTORLIV. VECNO KE ZIVEES VO NASITE SRCA GOLEM COVEKU!
|
|
ewewew
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека заврши кампањата за избор на ХИМНА НА СПОРТОТ ВО МАКЕДОНИЈА. Со должна почит кон сите музичари но во чест на Тоше неговата песна треба да се прогласи како ХИМНА. и уште ова дајте еднш да навиваме како што треба со бодрње... со пеење песни а не со .....уууууаааааааа ууууууууууаааааааа сидијо педер.... пич......матер копиле....... да не се пеат песните на стадионите само за полувреме. |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целосно се согласувам со тебе, Тоше вредеше за секој и секого, тој е човекот кој можеби конечно ќе успее да си соедини македонците, токму со неговата смрт...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku li milioneri ima vo makedonija?Da zemime nekoj od 50 godini,nema apsolutno nisto napraeno kolku sto napravi nasiot angel "TOSHE PROESKI" za negovite 26 godini.E navistina zasluzuva golema cest! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки, се што можеме да направиме треба да го направиме. дали аеродроми дали плоштади дали стадиони...мора неговото име да се овековечи...да биде големо и расчуено исто како што беше тој голем и како што сите знаеше да не слуша. Последна информација што ја слушнав а држи вода, е дека Тоше веќе бил уморен од се. Дека му било смачено од се (највеќе од Љиља)...го кажал тоа на некое интервју само во мнооогу поблага форма. Затоа и така настанала ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ. Тоше веќе не можел да го издржи притисокот кој стигнал дури до тоа што да јаде а што не, па дури и да му кажува таа гуската кога смее да се жени....решил се да земе во свои раце и за 1 месец да се ожени со Будимир со која веќе живееле во ист стан. Можеби Бог видел дека нашата нечовечност го кутна па затоа и ни го зема..особено нечовечноста на Љиља. Искрено, ако бараме виновник ја снеа би ја обвинила. Да не форсираше толку и возачот ќе беше одморен и Тоше...сепак ќе речеме судбина. НО НЕКА ГО НОСИ НА ДУША ЦЕЛ ЖИВОТ ТАА КУЧКА!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега да не претерувам тоше навистина беше голем преголем но не е поголем од Македонија ние и Тоше живееме за Македониај за народот така да не се сложувам плоштадот да се Македонија да се вика Тоше. Треба да се обмисли некој репрезентативен културен објект да се крсти Тоше, најубаво би било некоја идна нова Концертна сала, или уште подобра идеја нека почне да се гради Концертна сала во ќест на Тоше Проевски и така нека се вика.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcerasnata utakmica bese edna svetla tocka ovie denovi.....mnogu bev potresena za vesta od prviot moment koga doznav i ne mozev da se smiram....
a vcera, koga gledav i slusav kako cel Gradski go pee i izvikuva negovoto ime, nekako mi se ispomesaa emociite....imase nekoja pozitivna energija kakva sto preovladuvase i na negovite koncerti.....
|
|
kuliraj
|
|
ane_chocogirl
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam kako prvo sekoj da ja ima slikata na Tose vo svojot dom zatoa sto taka nikoj nikogas nema da go zaboravi.I sakogas koga ke ima proslava da se peat najmnogu negovite pesni, mozeme i ovaa Nova Godina da ja organizirame na plostad u Sk so negovite pesni i povtorno da mu oddademe cest.ne ni treba nekoj drug idiot da pee koga veke gi imame negovite pesni.I da ne dozvolime nekoj drug pejac ili amater da gi pee negovite pesni i da go skvernavi negoviot Angelski glas.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ане јас и мислев да го направам тоа...само да си купам соодветна рамка...иако не постои таква во која заслужува тој наш ангел да стои...не постои толку добра...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене веке цела година стои на ѕидот голем постер од Тоше,а на масата стои ДВД од еден негов концерт
|
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aбе, ако сакате човекот/ангелот да почива во мир, оставете го на мир.
Неговото име станува бренд, а не име за почит. |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде на некој начин си ја олеснуваме душата и сите заедно патиме по ангелот...брза ако немаш намера да ни се придружип би те замолила на друга страна кај што има такви како тебе а верувам ги има таму да ситничариш и да оставиш да го запазиме редот каков што беше.
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e mesto kade treba toj so ima ...da kaze neso ubavo za pejacot koj mnogu mina si go sakavme...bese peac. mlad umetnik... talentiran... i mil skoro na site toa e fakt.....NO FAKT E DEKA MNOGU DRUGI MAKEDONCI DADOA ZIVOTI za MAKEDONIJA- SVESNO ODEJKI SO ZNAENJE DEKA KJE POGINAT....TAKA imajte pocit i kon niv - koga tresete vakvi nebulozi Изменето од anakin - 19.Октомври.2007 во 01:41 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |