IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 37>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:55
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

ajde da te oraspolozhime pa tuka se prijatelite od forumot neli?

pa taka e, vo pravo si...samo toa mi ostanuva,,,....vaseto prijatestvo sto mi go pruzite na forumot

p.s.  fala mnogu sto se obiduvas da me utesis ,,, od srce ti fala големо%20гушкање
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 11:59
ajde odi vo kaladont ke zborime za neshto ubavo pa ni toshe ne bi sakal da te vidi tazhna toj sh*teshe pozitivnost i ljubov sigurno e razocharan kako se odnesuvameголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:04
imas pravo,,ama sega ke moram da se oblecam da se spremam zana cas, pa vecer ko ke si dojdam ke bidam na forumot za da si pisuvam so vas големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:13
ajde chao imaj ubav den se chitameголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 19:50
kako mojs da vervis deka misterija kako smrtta so e sepak del od zivotot e povrzana so brojki
vcera edna drugarka, bratucetka na tose mu presmeta se vo zivotot negov so brojot 7...a spored ne znm so brojot 7 znacel...i to ne znam soсреќа
monaaaa!!! ako veruvas vo tie glupsoti toa i kje ti se sluci...toa e avtosugestija....
nikoj ne umira koga brojkite kje mu iznesuvaat odreden brojнамигнување

1+9+9+0+5+1+0 = 25 .... uste 1 mi falit do 26...nikogas nemat da umram???

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 20:10
Алекта мила,,, абе не знам зошто , ама чувствувам голем страв ,

мислам дека ке ми треба поголема самодоверба и сила, не знам, некако не се чувствувам сигурно....туку напротив, осамено,,,сама   без  мој човек тука,, некако пусто , тажно,,,затоа и мрачни мисли ми поминуваат преку глава тага

не знам што да правам за да не мислам на лошо...немам доверба во луѓето тука,,, дај некоја идеја , за да можам да си мислам позитивно и оптимистички

Ај те молам, биди фер другарка и кажи ми некоја идеја, те молам молитва
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 20:21
pa smrtta na site okolu nas ne tera na takvi misli...sekogas se indetifikuvame...toa e taka zatoa shto nikoj ne moze i ne saka da bide sam a smrtta e proces koga zaminuvas sosem sam...teloto ti go nosat 2 metri po zemja..a nikoj ne moze da ti potvrdi za dushata....среќа
strav od smrtta e normalen...site imaat periodi koga se plashat od ona shto im e nepoznatoнамигнување
ne si edinstvena so si go postavuvas toa prashanje sega...среќа
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 20:28
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Алекта мила,,, абе не знам зошто , ама чувствувам голем страв ,

мислам дека ке ми треба поголема самодоверба и сила, не знам, некако не се чувствувам сигурно....туку напротив, осамено,,,сама   без  мој човек тука,, некако пусто , тажно,,,затоа и мрачни мисли ми поминуваат преку глава тага

не знам што да правам за да не мислам на лошо...немам доверба во луѓето тука,,, дај некоја идеја , за да можам да си мислам позитивно и оптимистички

Ај те молам, биди фер другарка и кажи ми некоја идеја, те молам молитва
    a be kuklichke,,...shto mi se sekirash,...jas sum tuka,...pushti crni misli,....udri brigu na veselje,...shto bi rekle srbite,...големо%20гушкање
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 21:12
фала брза,,,еве и за тебе гушка  големо%20гушкањеи да не ја расипуваме темата да може и другите да си пишат коментари 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 21:37
...ЗА ,,ZAGOR "-СЕКОЈ ДЕН Е И ПОСЛЕДЕН...ТАКА ТРЕБА ДА ПРИФАТИМЕ,А ПОТОА ...!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 21:49
blago na tebe,...jas i zadutre imam rabota,...тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 21:51
газење%20од%20смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 02:28
Bi im kazala na moite najmili kolku mnogugi sakam. 
Toa i go pravam sekojdnevno, bidejki neznam koga ke dojde toj den za da go isplaniram.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 10:02
Ke go prespijam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.