![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 37> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa taka e, vo pravo si...samo toa mi ostanuva,,,....vaseto prijatestvo sto mi go pruzite na forumot p.s. fala mnogu sto se obiduvas da me utesis ,,, od srce ti fala ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ajde odi vo kaladont ke zborime za neshto ubavo pa ni toshe ne bi sakal da te vidi tazhna toj sh*teshe pozitivnost i ljubov sigurno e razocharan kako se odnesuvame
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
imas pravo,,ama sega ke moram da se oblecam da se spremam zana cas, pa vecer ko ke si dojdam ke bidam na forumot za da si pisuvam so vas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ajde chao imaj ubav den se chitame
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
kako mojs da vervis deka misterija kako smrtta so e sepak del od zivotot e povrzana so brojki
vcera edna drugarka, bratucetka na tose mu presmeta se vo zivotot negov so brojot 7...a spored ne znm so brojot 7 znacel...i to ne znam so ![]() monaaaa!!! ako veruvas vo tie glupsoti toa i kje ti se sluci...toa e avtosugestija.... nikoj ne umira koga brojkite kje mu iznesuvaat odreden broj ![]() 1+9+9+0+5+1+0 = 25 .... uste 1 mi falit do 26...nikogas nemat da umram??? |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Алекта мила,,, абе не знам зошто , ама чувствувам голем страв ,
мислам дека ке ми треба поголема самодоверба и сила, не знам, некако не се чувствувам сигурно....туку напротив, осамено,,,сама без мој човек тука,, некако пусто , тажно,,,затоа и мрачни мисли ми поминуваат преку глава ![]() не знам што да правам за да не мислам на лошо...немам доверба во луѓето тука,,, дај некоја идеја , за да можам да си мислам позитивно и оптимистички Ај те молам, биди фер другарка и кажи ми некоја идеја, те молам ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
pa smrtta na site okolu nas ne tera na takvi misli...sekogas se
indetifikuvame...toa e taka zatoa shto nikoj ne moze i ne saka da bide
sam a smrtta e proces koga zaminuvas sosem sam...teloto ti go nosat 2
metri po zemja..a nikoj ne moze da ti potvrdi za dushata....
![]() strav od smrtta e normalen...site imaat periodi koga se plashat od ona shto im e nepoznato ![]() ne si edinstvena so si go postavuvas toa prashanje sega... ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
фала брза,,,еве и за тебе гушка
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗА ,,ZAGOR "-СЕКОЈ ДЕН Е И ПОСЛЕДЕН...ТАКА ТРЕБА ДА ПРИФАТИМЕ,А ПОТОА ...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
blago na tebe,...jas i zadutre imam rabota,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Bi im kazala na moite najmili kolku mnogugi sakam.
Toa i go pravam sekojdnevno, bidejki neznam koga ke dojde toj den za da go isplaniram.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke go prespijam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |