IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 137>
Автор
Порака
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:02
more...ako stvarno si kolku tvrdis...mozat tatko da ti bidatголема%20насмевка
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:04
HAAHAA STVARNO.....??????EPA TOGASH KOLKAVI SE?....????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:05
imas informacijaнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:07
FALA ZA INFOTO.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 23:08
my pleasureнамигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 13:39
Si idam ja taka niz ulicka temna, zamislen koga bi bilo mozno da mi daat pehar i znacka za zasluzni dela koga ono zebelezuvam senki so stapovi, nozevi i smrznati lebovi. Suskaat megu sebe... .bunet ...udram ja !...ne !...prv !...ti vtor !...rascepime glav. .upava...oti .ade . omna ..ogu...
A ja megu niv vidov i poznati faci...onie koi se kolnea vo mene kako vo drugarot Tito...
Zamisliv noz vo grb...zastenkav...se zagledaa vo mrakot od kade bi trebalo da dojdam...
Se vrativ na prsti poleka...se oddaleciv...resen niz taa ulicka veke nikogas da ne minuvam...i na nikogo veke "dobro utro" da ne mu posakuvam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 22:08
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Si idam ja taka niz ulicka temna, zamislen koga bi bilo mozno da mi daat pehar i znacka za zasluzni dela koga ono zebelezuvam senki so stapovi, nozevi i smrznati lebovi. Suskaat megu sebe... .bunet ...udram ja !...ne !...prv !...ti vtor !...rascepime glav. .upava...oti .ade . omna ..ogu...
A ja megu niv vidov i poznati faci...onie koi se kolnea vo mene kako vo drugarot Tito...
Zamisliv noz vo grb...zastenkav...se zagledaa vo mrakot od kade bi trebalo da dojdam...
Se vrativ na prsti poleka...se oddaleciv...resen niz taa ulicka veke nikogas da ne minuvam...i na nikogo veke "dobro utro" da ne mu posakuvam...
аплаузbravos
se 4uvash da ne si vulgarenголема%20насмевкатрепкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2007 во 22:49
ОК   големо%20гушкање
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 00:00
orlov za kogo ok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 01:37
 - Gospodine, kupete kibritcinja...gospodine...evti..ni se !...studot nemilosrdno grizese niz dupkite od cevlite niz koi zirkaa moite prsti, a veterot me samarase, de po edniot obraz, de po drugiot, a izmegu moite bledi usni koi poigruvaa dodeka se ogleduvav na stakloto od raskosniot izlog kraj koj stoev i koj bese odamna zatvoren zosto negovite sopstvenici veceraa nasmeani vo svoite topli domovi.
 - Gospogo !...kibritcinja !...zamina ne poglednuvajki me...nokta pagase kako zavesa...
Poluprazna ulica so ponekoj minuvac...i jas...prstite od racete veke ne me bolea od studot...no sepak resiv da zapalam ckorce da gi zgream racete...mi padna kibritot...pruziv raka da go zemam...ne mozev...
...ne ni vazno...veke ne mi e ladno...se navaliv na zidot koj mirisa na skoresna urina...ne mi smeta...pogledot mi e vperen kon maglata sto mi se priblizuva...a mislite mi se kristalno cisti...sliki od vremeto koga bevme samo siromaski, a bogati so ambicii...iscekuvajki go srekniot del od nasite zivoti, a sega lezi vo krevet so naseto malo dete  koe neprestano kasla vo soba bez greenje...nadevajki deka nesto sum prodal da moze nautro da kupi makar malku mleko za naseto malo so angelska nasmevka...maglata me obvi...
Dojde vreme da stanam...ke me misli...znam deka nema da me prekori...znae deka se obiduvam...
Prviot cekor mi bese cuden...i vtoriot...kako da gazam po samata magla...se zavrtev okolu sebe...isto, no poinaku kako i skitnikot koj bese potpren na mokriot zid...koj...mi bese poznat...
...i koj bev jas...ovenat, no so bleda nasmevka...megu krpite sto trebaa da bidat alista...
Poglednav kon sebe, zaboravajki go skitnikot so kibritcinja...teloto mi bese so plavkasta boja... kako koga gori alkohol...nemav alista...mirno prifativ...
Seeedno morav da odam...na mestoto kade bese mojot dom svetese silna svetlina...mojata sakana i naseto angelce me cekaa...so svoite plavkasti tela...
Se fativme za race...nasmevki od milost... trgnavme kon svetlinata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 10:14

Изменето од zbunet - 03.Февруари.2008 во 14:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 10:42

Изменето од zbunet - 03.Февруари.2008 во 14:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2007 во 23:10

ЛЕЛЕЕЛ ЗБУНЕТ РОМАНИ ПИШУВАШ.

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 11:34
добро бе , каде  е zbunet ? оти го разлутивте човекот ? лутина
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.