|
насмевка |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....eve...ushte dve....
|
|
dozd
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
par ubavite nesta sekogas se vo par
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
par shini pokrieni so korozija
a koj znae koga vozov kje stigne tuka nasmevkaaaaaaaaaaa e tema taa ne ide vo parovi- koj gi broi????????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве насмевка и од мене
треба што почесто да се насмевнуваме, некогаш и без причина можеби некому ке му го разубавиме денот |
|
..........
|
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ovie recenici mi go razubavija mene denot. Vie ste ZAKON
|
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasmej mu se ... i ke ti se nasmeat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj pee zlo ne misli i vo nas slucaj KOJ SE SMEE ZLO NE MISLI |
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskrenata nasmevka ne ne kosta nisto ... na nekogo da mu znachi mnogu ... !!! cerekanjeto ne cini ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цела вечност. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
kivela
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASMEVKA -PA TAA TREBA DA BIDE POSTOJAN GOSTIN NA SEKOJ LIK I KOLKU POVEKE SE SMEEME TOLKU SVETOT E POUBAV A NASATA DUSA KE VRODI SO PLOD,KE BIDEME PODOBRI LICNOSTI.
SMEJTE SE I SAMO SO NASMEVKA I DOBRA MISLA KE GO NADMINEME ZLOTO Изменето од kivela - 16.Октомври.2007 во 12:19 |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum svesna kolku nekoi nasmevki me pravele srekjna
dobro sto ostanale uste mnogu za da prodolzat da me pravat srekjna |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |