|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se smeat i sakaat da go kupat.
Na Mona i prativ snimka kako zbori, neka ti ja prati ako ne veruvas... |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok zbunet sakam da mi prati bash da vidam
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пудлица и папагал.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето папагалче.
|
|
|
|
Zhapche
Нов член Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi umre morskoto prasence, jas imav dve. Sega dvajcata sme mnogu tazhni Dali znaete kade mozham da nabavam dolgovlaknesto shelti ??? Nemozham da se pomiram deka ostanav bez nego, vo raka mi umre soncence moe, angelche. Mnogu mi e zhal i nemozham da go gledam drugoto kako mi taguva. Se pomisliv da go dadam, bidejkji koga go gledam mislam na srculeto moe,no nemav srce za toa. Zemav zajche i odvreme-navreme gi spojuvam samo dodeka ne najdam drugo drugarche na moeto prasence iako nikoj nema da mi go zameni staroto. Beshe najubavo na celiot svet. Ve molam ako znaete kade mozham da nabavam takvo prasence kontaktirajte me slobodno na 70/300-331 PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изменето од Zhapche - 05.Декември.2007 во 18:50 |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеага имам две папагалчиња.
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cestito i neka ti se zivi izdravi!
A na mekici ne vikas |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам животни.....сите животни ги сакам
Дома си чувам сијамска мачка и се вика Марко, во двор си имам уште две мачиња се викаат Коле и Цаки и си имам и едно куче и се вика Фани |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mace,kuce,zajace,papagalce.. |
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe ne da gi sakam GI OBOZAVAM !
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги сакам, ама не сакам да ги чувам
Посебно кучиња и мачиња, по цел дом се митарат и смрдат
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи мила од начинот на кој ги чуваш. не секое куче смрди, а мачките се чешлаат. само треба време и они си бараат внимание.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chuvav riba... mi umre... ama vazno ja ischuvav godina i pol...
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |