|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 56789 716> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоше Проески постхумно ќе биде прогласен за заслужен граѓанин на Македонија
Македонската Влада на својата денешна седница постхумно ќе го прогласи Тоше Проески за заслужен граѓанин на Македонија, соопшти прес службата на Владата. Денешната владина седница ќе започне со едноминутно молчење по повод трагичната смрт на балканската мега пеачка ѕвезда Проески. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2007 kobna godina za vistinskite majstori na pesnata. Umrea Luciano Pavaroti, Safet Isovic i Tose Proeski
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav
Ke se citkame utre,iako raspolozenieto ostanuva loso...
Koj narod na Plostad,svekji,pisma...solzi,...se e zaludno
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatno
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den..
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zhali goro, zhali le sestro
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zalosno ,da...ama ne mozam veke...cel den go davaat kako pee..mislam deka nema smisla ova...den na zalost se znae...klasicna tazna muzika...
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtta na bilo koj covek me namaluva mene, bidejki ja sum opfaten so covestvoto. Pa zatoa, nikogas ne prasuvaj za kogo bie kambanata; taa bie za tebe” A kambanite nikogas ne prestanuvaat da bijat. Sekogas e vreme za rekviem. |
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I negovoto ime si ima svoja simbolika,,
Todor...dar od Boga i navistina bese nashiot prekrasen DAR
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....POSLEDNATA pesna "Igri bez granici"uste koga prv pat ja slusnav,osetiv nekoja tezina vo sebe,kako da postoi nekoja poraka vo nejzinite noti...sega mi se razjasni...
Toshe sakase da se razbudi vo svetot na ljubovta....zamina spiejki..i ke se razbudi vo svetot na nebesnoto carstvo....SVETOT NA LJUBOVTA!!
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I polsko cvekje premnogu simbolicna,ne mi se veruva,kako mozese takvi stihovi...
.............
Nagovestuvanje,slucajnost.....samo pesna...ili nesto neobjasnivo...
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cao....se citame utre
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мо=е и така. но, заедно сме посилни. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki site ve saka
|
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |