|
Сите „најголеми“ политичари во Бугарија- |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Барон не се труди на пропагандатори да им докажуваш и да им кажуваш нив вистината не ги интересира они со вистината одамна се имаат скарано имаат една единствена цел по екој начин да копаат гроб на Македонија но јас само едно ќе им порачам кој кому копа гроб сам во него паѓа.
|
|||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Визите ви ги докара ЕУ.
Некой да е рекал да генерал не може да биде амбасадор?
Това за инициирането на визите се повтаря.
Това за отбрана на небето е стандартна ствар в НАТО. Справка - кой чува небето на Летония - Белгия.
Защо не ви признават езика, историята, църквата? Сърдете се на Белград.
Относно фалшифицирането на историята. Не съм историчар ама имаше там некакав Новакович, Ристевски...Може и да сам у грешка.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto me komentiras, koga ne razbiras sto pisuvam. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога немаш друга закачка одма некој те емитира, те провоцира и слично. Дали некогаш си застанала пред огледало и да се прашаш која си и каква си??? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oho Boho efendi,
Taa politika ke ve dovede do propast.
Potpagjate vo brojni nedorecenosti, kontradikcii, nelogicni objasnuvanja.
Rabotite zaedno so vasite sefovi - cigano atinjanite na razbivanje na Makedonija.
Otkako onoj sitkacot na stari koli od madridskite ulici se vrati vo Sofija (slucajno li?), stana premier (slucajno, neli), pa sefte potpisa so grcite deka NIKOGAS nema da im ja bara Egejska Makedonija (slucajno li)..ta neli i "nie i egejcite sme bili ot vinagi b`lgari"?
Vizite go vovede EU, poradi pritisokot od Grcija, a vie, kolega, obilno gi poddrzavte i vo svojata inventivnost, duri gi nadminavte grcite. Denes, polesno se zema grcka viza otkolku bugarska.
E sega, za da ve zemat poskoro vo EU, gi zaebavte i b`lgarite vo Grcija i b`lgarite vo Makedonija i b`lgarite vo Albanija (slucajno li?)
I sega, imame unikatna situacija...od edna strana, nie sme "najcisti b`lgari, kako i egejcite i prespancite, ama vizi ni vovedovte samo nam i na prespancite. Egejcite "sa go izgubili nacionalnoto si samosaznanie"..taka li?
I, taka, b`lgarite od B`lgarija sega imaat strog vizen rezim kon "bratjata" b`lgari od Makedonija. Bidejki, neli, EU toa go barala....
Toa znaci deka, ili clenstvoto vo EU vi e povazno od "Bratjata b`lgari",ili, "bratjata" voopsto ne vi se bratja...I, se razbira, nikogas nema da vi bidat braka.
Treto - nema....
Hic Rhodos - Hic Salta....drugarju Oho Boho...
Inaku, a zosto generalot ne go stavite da bide ambasador, da receme, vo Grcija? Ili, tamu ke bide ZHISH!
Za neboto, da receme, nie predpocitame da si go cuvame sami, ili, da receme, Italija..Bidejki vie ste ovde bivsi okupatori i toa so dosta okrvaveni race...
Belgrad, kolega, odamna gi prizna i jazikot i drzavata i ustavnoto ime...Ne ja priznava crkvata, od pricina sto grcklata crkva gi rani so pari i igraat kako stto ciganite svirat...
Bugarija ne go priznava ni narodot, ni jazikot, ni crkvata.
Navistina, svoevremeno ja prizna Makedonija, ama taa se poveke stanuva FIROM, toest, neli, FiRom, asocirajki na romi, toest, cigani...
Vidis "bratko", bratot za bratot ne misli i ne veli deka e cigan...
Novakoveic bese srpski istoriograf. Ristevski e makedonski vodecki istoricar.
A tamu nemase li cela plejada od konjukturni istoricari? Kako na primer Bozidarceto? (I ne samo toj)...
Batka, so mene probase cel forum vo VMRO-BND, pa na kraj ne mozea so mene da izlezat.
Sega vrati se so komentar "IDIOT", i ke bides isti kako niv.
Prav b`lgarski patriot, neli, Oho Boho?
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сепак ќе повторам:
Сите „најглеми“ политичари во Бугарија- доушници. Јас и овој пат не се слагам со трминологијата доушници, кажете слободно ,,кодоши,,. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |