IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 716>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2007 во 13:48
Тоше Проески постхумно ќе биде прогласен за заслужен граѓанин на Македонија

Македонската Влада на својата денешна седница постхумно ќе го прогласи Тоше Проески за заслужен граѓанин на Македонија, соопшти прес службата на Владата.

Денешната владина седница ќе започне со едноминутно молчење по повод трагичната смрт на балканската мега пеачка ѕвезда Проески.

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2007 во 16:01
2007 kobna godina za vistinskite majstori na pesnata. Umrea Luciano Pavaroti, Safet Isovic i Tose Proeski
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2007 во 16:06
Pozdrav
Ke se citkame utre,iako raspolozenieto ostanuva loso...
Koj narod na Plostad,svekji,pisma...solzi,...se e zaludno
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2007 во 16:12
Prijatno
s.r. Dzaki

Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 09:50
dobar den..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 12:59
zhali goro, zhali le sestro
s.r. Dzaki

Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 13:06
zalosno ,da...ama ne mozam veke...cel den go davaat kako pee..mislam deka nema smisla ova...den na zalost se znae...klasicna tazna muzika...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 13:11

Smrtta na bilo koj covek me namaluva mene, bidejki ja sum opfaten so covestvoto. Pa zatoa, nikogas ne prasuvaj za kogo bie kambanata; taa bie  za tebe”

A kambanite nikogas ne prestanuvaat da bijat.

Sekogas e vreme za rekviem.

s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 14:19
I negovoto ime si ima svoja simbolika,,
Todor...dar od Boga i navistina bese nashiot prekrasen DAR
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 14:25
.....POSLEDNATA pesna "Igri bez granici"uste koga prv pat ja slusnav,osetiv nekoja tezina vo sebe,kako da postoi nekoja poraka vo nejzinite noti...sega mi se razjasni...
Toshe sakase da se razbudi vo svetot na ljubovta....zamina spiejki..i ke se razbudi vo svetot na nebesnoto carstvo....SVETOT NA LJUBOVTA!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 16:03
I polsko cvekje premnogu simbolicna,ne mi se veruva,kako mozese takvi stihovi...
.............
Nagovestuvanje,slucajnost.....samo pesna...ili nesto neobjasnivo...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 16:11
Cao....se citame utre
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 19:34
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

mirovna misija

мо=е и така. но, заедно сме посилни.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 14:23
Djaki site ve saka големо%20гушкање
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.