![]() |
|
Како се чувствувате за време на орален секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema promashaj ako mu se posvetis na klitorisot so nezno lizenje... inaku oralen sex e dobra rabota ubava predigra obozavam koga ja gledam partnerkata kako uzhiva i me gali po kosa ... a veruvam deka istoto i kaj nea e koga me gleda kako mi se zgrcuva liceto od zadovolstvo koga taa mi pruza oralen sex.
|
|
Itn...
|
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
sakam da go pruzam, sakam i da go primam, se razbira uzivanjeto e pogolemo koga se prima, feelingot e pointenziven.... |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Vaka...uste ne sum go nasla majstorot koj ke me natera da uzivam vo "primanje" oralen sex....a pri toa da mu ostane neskrsena vilicata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panche_i ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
koj ne probal nema da znae fantastika ubaini
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako sme se karale prethodno, malce strav moze da me fati
|
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
mnogu e ubavo i vozbuduvacki
![]() |
|
![]() |
|
cuculiga ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
A 69 ..
![]() |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
moze 69 so tebe (cuculiga)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
zavisi od toj koj mi pruza oralno zadovolstvo....ako ne go biva dzabe mu e da se pravi k*rnaz...
![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
cuculga ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
paris25.....treba da zasluzis
![]() ![]() ![]() Изменето од cuculga - 13.Ноември.2008 во 00:13 |
|
![]() |
|
fala pa moze i ke zaslusam treba da mi dozvoles ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cuculga ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
EPA NATERAJ ME DA SE ZALJUBAM VO TEBE
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |