![]() |
|
USB мемориски стикчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Pred dve nedeli go kupiv 4 primer . Po tanok e od sim karticka i e malku po dolg . I se mislam deka zgresiv . Epten e mal ke go izgubam .
|
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|||
ako veke sakate da kupte nesto dobro, vi preporacuvam KINGSTON 4 GB U3
![]() |
||||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||||
![]() |
||||
gega ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
Best Product: SanDisk Cruzer® Micro USB Flash Drive
SanDisk Cruzer® Titanium USB Flash Drive
Cena i kvalitet
Ako e nekoj za >>>>PP Изменето од gega - 02.Јули.2007 во 13:10 |
||||
![]() |
||||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|||
em interesen dizajn em funkica stooo sakam kreativen svet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
|||
abe najdobri se KINGSTON i APPEJSER (nz tocno kako se pisuvaat) na niv ima i 5 godini garancija
|
||||
![]() |
||||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
|||
Може, видено во пракса, а дека може да се расипе ако се извлече, без да се деактивира, може. Шансите да се случи такво нешто се 1:1000000 ама дали сте спремни да се коцкате дали ќе бидете тој милјонитиот?? и друга работа ако не работите со стикот, вадете го нека не стои нон стоп уклучен на РС, имам видено случаи кога изгорел заради тоа. |
||||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||||
![]() |
||||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
|||
abe kaj ima nekoi stikcinja od 1 GB ,ama da bidat evtini
|
||||
![]() |
||||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|||
Деновиве сакам да земам стик. Стариот го изгубив и сега сакам да земам нов. Како се движат цените на 4 ГБ стик?
|
||||
I love Daphne Millbrook.
|
||||
![]() |
||||
kostovigor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|||
Зависи каков сакаш да земеш. На пример, јас не сум задоволен од брзината на обичните стикови, па ќе си нарачам од Анхоч еден побрз Kingston DT400 од 8ГБ за околу 2500 ден. Добри кај нас се и Corsair, ги продаваат во СЕТ, но моментлано ги немаат, а порачка од кај нив, не би правел, не ми се сигурни, да не спомнувам што порачував матична од кај нив, лекав две недели и на крај ми донесоа друг модел. Анхоч ми е проверена работа.
Инаку обичните се отрпилика 700-800 ден ваљда за 4ГБ. |
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
Kakov USB ke mi preporacate so ogled na toa so mi e bitna brzinata na zapisuvanje: MS DRIVE 206 4GB RoHS ili Verbatim Store 'n' Go USB Mini 4GB (kolkava im e brzinata a i cenata) znam samo za Verbati koj go ima vo Emi od 4 GB so 8mb/sec a cenata e 600den a za MS Drive ne znam nisto pa kazete vie...
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_store-n-go-usb-mini-4gb_12041.html http://www.ms-start.com/mk/default.aspx?tabid=2056&newsType=ArticleView&articleId=2317 |
||||
![]() |
||||
tale_naumoski ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
apel za pomos imam virus vo USB ERECICLER kako da go iscistam so anti virus ne moze
|
||||
![]() |
||||
tale_naumoski ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
koja marka na USB e najdobra
|
||||
![]() |
||||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|||
тоа ти е релативно не постои најдобра марка :) ама едни од подобрите се Kingstone ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |