![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 716> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Октомври.2007 во 15:34 |
mirovna misija |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde cestito tema,Djaki....
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Duri sega nema da se pribereme doma...
Btw kogo ke mirish?????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
и се можеби ќе беше таман....
ама да претходно склучеше договор да се затворат фениксот и не лути се....
вака ...
само уше една страна на делба....
или пропадната тема....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Kolega,nema zatvaranje na Fenix i Ne ljuti se....tie si postojat odavna...
|
|
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Djakondo - R.de Niro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ете гледаш џаки????????
ај со здравје....
поздрав од мен....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Ja znam poentata na ovaa tema...
Da se obedinat istok i zapad,,, ![]() Изменето од Valerija - 15.Октомври.2007 во 15:42 |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
neka si prodolzat temite, ovde ke mozeme ponekogas da se sobereme site zaedno... jebi ga, nema drugo care.... vake i vuk sit i ovce na broju Djaki site ve saka, duri i irena koja ne mi praka slika
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ovde ke se sobirame kako na kafe sedenka..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tocno
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ke stavam kluc povremeno na Fenix i ke trknam kaj Djaki na toplo kafe t.e cokolado...mi fali zelezo... |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
AJ CESTITO..DJIDJITKA NOVA A?
SOLOMON |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
ajde hoshgeldin hanam
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |