IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се запознавте ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се запознавте ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:42
Originally posted by natural natural напиша:

PRVITE SREDBI,PRVITE VPECATOCI SE MN.INTERSNI I SE PAMTAT. ME INTERESIRA KAKO SE ZAPOZNAVTE SO SEGASNIOT DECKO/DEVOJKA ILI PA SO NEKOJ BIVS.KAKO SE ZAPOZNAVTE,KADE,DALI USTE ODMA VI SE ZASVIGA I SL.?CEKAMсреќа

И јас самата на почетокот малце ја утнав темата...со три збора сакав да поминам али еве, почит до членот за убавата тема, навистина ми се допаѓа, еве јас ќе се задржам на сите прашања кој тој ги поставил.

Прв пат кога го видов, значи кажав дојде кај мене, мислев страв му е од мене....среќа...не се зезам луѓе озбилно, ми делуваше така. Јас па за да го опуштам не можев бетер да се испонашам (ама тогаш ни на крааај памет не ми текнуваше дека ние еден ден до овде ќе стигнеме) му викам ШТО СИ СЕ ДОТЕРАЛ КО ЗА НА СВАДБА БЕ!? Дека беше во кошула, вамте тамте, шо да ви расправам, а јас кога ќе се погледнев бев у црни широки панталони (за по дома нормално) небаре ќе го метам Скопје и маичка за под блуза со моторчиња...Добро после тоа и он ми го спопика....дека јас некад знам да си седам на свеќи па и тогаш така беше вика....А ШТО ВАКА У ТЕМНИЦА, ВАМПИР ДА НЕ СИ!?..хехееее....ми врати....среќа....нормално тоа не беше за кавга нешто, онака почеток на моабет, пошто буквално немавме што за моабет да правиме. Седевме така, на свеќи, ние тројца, со вино и кафе....ееее...ќе заборавев за кафето да ви кажам, мислам дека тогаш тоа ми го рече. Носам јас кафе и му го подавам и ми вика Ти се тресат рацете??-си викам у себе мораше ли баш тоа да го примети....Викам да, од увек така...а он ми возврати со И мене..хехе....ме утеши стварно тоа нема никад да му го заборавам. После си отиде и нормално таа вечер ништо не бидна со него. Поминаа уште 2 месеци или помалку д 2 месеци, а пошто не можев јас со него а сакав, го носев кај моја другарка демек ај со неа.голема%20насмевкагазење%20од%20смеење Сеа кога ми текнува морееее....ни 2 мин не би чекала да сум назад во времето. И потоа така он една убава вечер додека зборев на мсн со Лу Вид собра храброст и ми кажа некои работи...јас од што стварно се шокирав, напишав само МОЛАМ? и нормално...он тоа лошо го протумачи и одма се поправи во тоа што го збореше...тага......потоа требаше милион смс да си пишеме за да се разбереме и уште милион така поинтереснисреќа. Искрено, мислам дека и двајцата немавме поим дека до овде ќе догураме. Мислев дека тоа е тогаш и ќе помине...ама не. Веќе не мислам така....среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:46

a drugarka ti sama e uste ?

Изменето од zbunet - 12.Октомври.2007 во 11:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 12:10
бољи да не ја знаеш верувај...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 12:11
ruzna e ?
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 14:17
nejzinata sestra imase etiketa so cena ostavena na novata bluza , jas i ukazav na toa i se ubivme od smeenje , taka pocnavme zdravo , pa da se brkame po kafici i taka голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 14:54
otidov so eden moj drugar kaj nea...taka se zapoznav...
i poslem se vidovme uste nekolku pati i bidnaнамигнување
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 15:44
dobro de,...taa, ni kaza vekje,..,...si otishok kaj nea,..doma,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 15:52
па збунет сакаше и он да потврди....голема%20насмевка ама стварно дојде кај менеееее.....газење%20од%20смеење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 15:58
zbunet?!збунетост,...zarem i toj doshol kaj tebe?!,...pa,da namineme i ostanatite,...,...na po edna,..partija,..shtom ti delish,...hehehe.голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 19:34
Vo vremeto koga se odese na fakultet vo ladnite amfiteatri(mislam deka sega ne e podobro),si sedam jas i si slusam praistoriska arheologija,si fakam beleski,uzivam vo predavanjata na Dragi Mitrevski koga se sluci POGLED....eden od moite kolegi koj naizgled mi izgledase nezabelezitelno, so mimiki me prasuva dali imam penkalo(FORA A???).
Mu davam penkalo preku edna koleska,a on mi vraka livce...so poraka....citam....ne mi se veruva....se smeam,sadok e,ok,....go gledam pak-i kimnuvam potvrdno....PORAKATA:
Jas sum V-----,a ti si prekrasna!...mnogu mi se pie kafe, a tebe?
Kolku mi se piese kafe ne mozam da vi objasnam!!!!
Dojde pauza, zapoznavanje,pievme kafe,usta ne zatvorivme za mnogu "ljubovni temi"(NEOLIT VO MAKEDONIJA)-NO BITNO SE NAJDOVME.
Vecerta mu prativ poraka(TOGAS NA PEJGER)-sakam da te vidam.....
Se javi,iskocivme,se si kazavme-ama ne po struka.
Posle traese dve godini, mnogu ubavo si pominav, no za zal se razdelivme zaradi opravdani pricini da ne recam faktori.
E toa e edna moja prikazna.........
people are strange
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 22:37
Originally posted by ekaterina ekaterina напиша:

Posle traese dve godini, mnogu ubavo si pominav, no za zal se razdelivme zaradi opravdani pricini da ne recam faktori.

збунетост
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 23:39
mislam deka e lesno da se pretpostavi-druga zena
people are strange
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 23:42
...И СЕГА....изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 23:51
sega nema ni traga od toa...dvajcata junaci si trgnaa po svoj pat....
si pominaa godini....verojatno se srekni....
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.