IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - РОК МУЗИКА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РОК МУЗИКА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:49
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Ne kulturno da se odgovara so prasanje ama eve ke pisam jas ne e problem .

Rock - Black Sababath (TAPA SE) , AC-DC (MI FALI IDEA) , Deep Purple ( OK GI OBOZAVAM), David Bowie(Heroes- najubavo neso napisano) , Depesh Mode( dingi lingi) ,  Jimi Hendrix( odamno go nadminaa majstorite) , Led Zeppelin( CUDNI MI BEA ROBERT E OK) , Pink Floyd ( DAAAAAAAno samo do WALL), Stone Roses , POrtis Head , Doors , Uriah Heep , Travis , Blur , Jethro Tull ( OBOZAVAM), Wish Bone Ash ( MOIT), Bob Dylan , Cult .
 Taka po elektronsko - Duran Duran , Pet Shop Boys , Faithless , Kraftwerk ,  Gus Gus , Moby , Massive Attac , Moloko , Underworld , Prodigy  , Roger Sanchez  , David Gueta .
Od drum `n base Aphex Twin , Todd Teryy i LTJ Bukem   taka mi se po .

Sea za sea ovie samo mi teknaa .

UFOOOOOOOOOOOOOOO
MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Изменето од anakin - 14.Октомври.2007 во 20:50
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
VladimirCHE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VladimirCHE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:51

dobro poveketo mi se poznati a za nekoi esum dovolno informiran i poveketo se moi omileni grupi primer o AC/DC You Shook Me All Night (http://youtube.com/results?search_query=+AC-DC+) ako imas moznost posetigo klipcevo celta mi e da vidis sto mi e najomileno vo site ponudeni)-(najomilena) -inace GNR mislam isto gi imas i niv spomnato od niv bi odelil slednive pesni Paradise City,Don't Cry,Sweet Child O' Mine-favorit
(mnogu e promovirana pa taka da poleka mi isblednova)

se e okej se e super rock e rock - me pravi sreken
pozdrav

Изменето од Vladimir - 14.Октомври.2007 во 20:51
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:52

Epa sea ne gi slusam so da praam .

KOj go nadminal Jimi ?

I so ke kazes za Dark side of The Moon ?

Ova za Anakin se odnesue prasanjevo .

Изменето од zenmaster - 14.Октомври.2007 во 20:56
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:55
Originally posted by Vladimir Vladimir напиша:

dobro poveketo mi se poznati a za nekoi esum dovolno informiran i poveketo se moi omileni grupi primer o AC/DC You Shook Me All Night (http://youtube.com/results?search_query=+AC-DC+) ako imas moznost posetigo klipcevo celta mi e da vidis sto mi e najomileno vo site ponudeni)-(najomilena) -inace GNR mislam isto gi imas i niv spomnato od niv bi odelil slednive pesni Paradise City,Don't Cry,Sweet Child O' Mine-favorit
(mnogu e promovirana pa taka da poleka mi isblednova)

se e okej se e super rock e rock - me pravi sreken
pozdrav

Dobro be , ja pisuam trieset Bendovi i poedinci ti mi gi pisues AC-DC i GNR ?
Ok taka neka bide , samo ne mi kazuvaj deka se razbiras od Rock muzika ili muzika voopsto , Oti se nerviram , a koga se nerviram posle odredeno vreme pocnuam da vregjam  . Aj da ne te vregjam .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 20:57

Epa sea ne gi slusam so da praam .

KOj go nadminal Jimi ?

I so ke kazes za Dark side of The Moon ?  nemam zborovi

a dzimi????

duri i patakot sviri bolje od nego
no
da nema dilemi
vo negovo vreme bese vrv na umesnost i lesnotijata
o
veruvaj vo dnesno vreme go nadninaa mnogu
edi wav hallen
steve way
michalel chenker
duri i majkl nofler bil  poaren
stotici kako satrijani i da ne nabrojuvam ponatamu

ako nekoj kaze deka dzimi e nenadminat togas
e negov lud fan - sho pocituvam
ili e totalno gluv

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:00

Ne kulturno da se odgovara so prasanje ama eve ke pisam jas ne e problem .

Rock - Black Sababath , AC-DC , Deep Purple , David Bowie , Depesh Mode ,  Jimi Hendrix , Led Zeppelin , Pink Floyd , Stone Roses , POrtis Head , Doors , Uriah Heep , Travis , Blur , Jethro Tull , Wish Bone Ash , Bob Dylan , Cult .
 Taka po elektronsko - Duran Duran , Pet Shop Boys , Faithless , Kraftwerk ,  Gus Gus , Moby , Massive Attac , Moloko , Underworld , Prodigy  , Roger Sanchez  , David Gueta .
Od drum `n base Aphex Twin , Todd Teryy i LTJ Bukem   taka mi se po .

Sea za sea ovie samo mi teknaa .

To brate   icon_peace    rock    cheer
don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:03
Kaj Jimi e brzinata toa so se ceni . Ovie ti so si gi nabrojal se dobri i podobri od nego ama  vo thnika na svirenje .
A za mene naj dobar vo taa oblast e Allan Holdswort . Idolot na Vlatko Stefanovski .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:05
ene od mene

UFO
BOSTON
BUDGIE
MONTROUSE
WHITESHNAKE
RAINBOW
DEEP PURPLE
PINK FLOYD
JETHRO TULL
QUEEN
UFO
BOSTON hahahhahha opet brate
GNR moit
STARZ
TOM PETTY
URIAH HEEP
DIO
.................. abe mnogu se
POLICE
DIRE STRAITS
MUNGO JERRY
SLADE
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa utre pak

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:07
 Da be Rainbow gi zaboraviv , naj naj naj hipi grupa .

Templ of the King
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:07

Kaj Jimi e brzinata toa so se ceni . Ovie ti so si gi nabrojal se dobri i podobri od nego ama  vo thnika na svirenje .
A za mene naj dobar vo taa oblast e Allan Holdswort . Idolot na Vlatko Stefanovski .

ok
zemi pesna LETS ROLL od ufo
slusni go shvabana Michael shhenker
kje vidis. kje slusnes deka nitu tri JIMOVCI na bina nemozat da go stignatголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:09
Gi nemam slusano nemam so da kazam , ama ke gi pobaram . намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:15
ZNAES SO E FINTATA
AKO SE NAVLECES NA NIV SE DROGA
SEMI ALBUM
OBSSESSION
AKO SE NAVLECES KJE SI SJEBAN KAKO MENE
SITE DRUGI KJE SE JADNI
NO TREBA DA SE NAVLECES KAKO NA SEKOJA DROGA

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:23
Anakin ova Drum`n base e ili jas sum na pogresna adresa ?
Form & Function  - Photek ima li nesto ovakvo od niv ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2007 во 21:28

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.