![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 217> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JEFFREY LEON BRIDGES...ili JEFF sinot na Lloyd i brat na Beau-site Bridges-i site akteri.Golemiot Lebovski.
Go spomnuvav vo edna nasha,tuka tema za legnuvanje-nekolku pati,pa brza mi se luteshe. I...toa -nishto poveke |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aham
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НЕ ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА,ТУКУ МИСЛАМ БЕШЕ ГЕРМАН-КУМАНОВСКО/СРПСКА ГРАНИЦА...А ОВОЈ ДРУГИОВ ТИТО ,ТОЈ БАТКА ТИ БЕШЕ ОД ПАЛАНКА ...ГАРАНТ..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se molat citatelite na ne mnozat isti postovi
![]() fala na nerazbiranjeto ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
a sto mislite za aristotel
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Abe ne prashuvaj...pishi shto TI mislish...iskazi se..
nema debati na ovaa tema..nema repliki..na postovi ova e najubavata tema na ovoj forum... Duri...hahaha nemalo dosega ni baniranja ![]() Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 00:27 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Ne be brzo-jas ne gi sakam site-samo Jeff mi e po keif...
![]() ![]() Изменето од mamma - 15.Октомври.2007 во 15:51 |
|
![]() |
|
MOJSEJ
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:24 |
|
|
|
![]() |
|
Del od nacionalniot identitet i kujna...negovoto visochestvo...
AJVAR. Osnovni sostojki:piperki i toa onie crvenite koi se prodavaat po ulicite(porano beshe Juzen bulevar)vo mrezasti vreki koi posle se koristat za ribanje tepisi-no toa e druga tema. Obichno se pravi familijarno-znachi se sobiraat mnogu ludje(shto poveke podobro)od koi samo dvajca rabotat a drugite...se pijanchat i mezat pokraj tendzereto kade se przi ajvarot,i obichno se popametni od onie koi zapravo go pravat,pa sugeriraat stalno:stavi,...stavi ushte malku sol,nemoj tolku maslo,dosta e ke go preprzish...itn. Koga e se gotovo se stava vo tegli i se chuva...shto podolgo toa podobro. Nema znachi jadenje vednash. Obichno posle ovaa ceremonija onoj shto go pravel ajvarot ke odlezi nedela dena vo krevet-od nastinka...... Se machka na leb-preku cela zima so dodatok na golemo kolichestvo na sirenje,a moze i bez nego-koj kako ljubi. Dali veke go napravivte vashiot ajvar?? Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 20:28 |
|
![]() |
|
fazite na pravenje ajvar se:
1. kupuvanje ( po moznost avtomobilisticko) 2.pecenje 3.lupenje ( mnogu nervozno) 4.melenje( sadisticko) 5.veslanje ( cudno stalno si stois na mesto) 6.punenje 7. sekoj kako znae - konzumiranje Изменето од anakin - 14.Октомври.2007 во 19:47 |
|
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Ne sekoj znae da pravi ajvar!!
I za toa treba 4 klasa skolo! Koj ne go biva vo gore spomenatite 5 fazi, ke si odi da si kupi spremen, jes da e kako pirat za orginalot ali bolje ista nego nista. SAKAM AJVAR |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() Semir Osmanagić živee vo Houstonu (SAD), toj e covekot koj sto ja otkri piramidata vo Bosna ... po se izgleda vreme e da pocneme da pisuvame nova istorija ... pa ke mora mnogu raboti i svakanja da se promenat ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mc Donald
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:24 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |