|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 84> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako toa e potrebno da se podobri nesto vo mojot zivot bi ripnala ne ednas tuku i poveke pati. no ne i da si go odzemam zivotot vo sekoj slucaj, hrabar poteg |
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot najdobar drugar ripna so bungee, pa eve go ziv i zdrav so minorni osteti na ocite ali ke se sredi, sepak filingot e TOP...
se dodeka ti e jasno deka imas jaze na nozete. KIDS DO NOT TRY TO JUMP OFF A BUILDING (at home) WITHOUT A BUNGEE |
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skokanjeto so bungee, ne e samoubistvo,
toa e avantura |
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da avanturata koja najveke lici na samoubistvo i vo mnogu slucai e. |
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е кукавичлук. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
орлов може за тебе и за други е кукавичлук...но јас мислам дека тогаш човек не мисли ни на тоа дали е кукавица ни дали има храброст за тоа...едноставно сака да го стори тоа зашто му е преку глава од се (ова се работи за оние кои се присебни, не поместени од памет) значи не мора да е луд човек за да го направи тоа...не е убаво, тоа е најголем грев само да си го одземеш животот, но сепак тоа е наша одлука што ќе направиме со нашиот живот, а тогаш биди сигурен дека не ги интересира дали ние мислиме дека се кукавици или воени херои.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj nekoj neka si brcne prst u gz, ama jako...a ne pa ke se samoutepuva...muda treba za toa eeej...
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba muda...da imas muda znaci da si hrabar, a samo slabaci izvrsuvaat samoubistvo.
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a prst u gz ?...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............................................................
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene me interesira na koja pesna sakate da se samoubiete?
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sweet Child in time.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka mozebi im e vazno koja e pesnata no nema izbor vo pincip im sviri nekoja vo toj moment vo kafit slatkarnica ili stokovnata kukja no garant vo povekjeto slucaevi e nekoja evrejska ne veruvam deka bas te gi pustat tova kuburi i trendafili i pesmata za slatkoto dete Изменето од anakin - 24.Ноември.2007 во 11:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne se samoubiju, ako me ubiju toj je drugo pitane. Изменето од Цаци Галапчарот - 24.Ноември.2007 во 20:53 |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |