|
Пирамида во Босна |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Октомври.2007 во 16:12 |
VLADIMIR-TEMA:PIRAMIDA VO BOSNA
Koga se zboruva za piramida dosega barem logicno bese da ne asociraat piramidite na egipet, no ocigledno toa ne e taka ("piramidite moze da seotkrijat nasegade" = se e mozno ) ok. kako i da e piramidata vo bosna se tvrdi deka e najvisokata piramida i najstara vo svetot koja e odkriena - potenciram. -> Epa sega bosna tvrdi deka cela civilizacija poteknuva od bosna toa go slusnav na srpski vesti - nemie jasno kako moze samo da donesuvaat takvi golemi zaklucoci bes celosno izdrani fakti (toa e nivni problem) ali me interesnira zosto dosega ne ja otkrija a ja imalo od sekogas ...... POGLEDNETE NA SLIKATA ZAREM OVA LICI NA PLANINA SO TOLKU POTENCIRANI LINII
|
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vladimir daj go linkot od kaj ti e slikva izvadena
ima liquify efekt napraveno vo photoshop |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://images.google.com/images?q=bosanska+piramida&svnum=10&um=1&hl=en&sa=N&imgsz=small|medium|large|xlarge
da tamu e eve ima vistina samo kade bila vistinata do sega jas prv pat slusam i gledam |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kum stvarno i mene mi e nazamislivo ama prodata si go napravila svoeto ni zirka ni prozirka od piramida na nejze rabotat poveke egiptolozi koi se cudat ,,,,, stvarno cuda ima po svetot
|
|
kum
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kako i da e od naseto kokino ne e pojaka
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imate pravo iako sum nemal prilika da go posetam no bitnoto e sto nasa ni ja prizna ovaa opservatorija TAKA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno e toa deka na mestoto nareceno Visocica ima moznosti da e piramida ... no zaradi malku informacii ... cesto moze da se komentira samo protiv ... eve go linkot ... http://www.alternativnahistorija.com/AH8main.htm |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas kaj piramidite biten e pravecot ... istok-zapad-sever-jug ... i obavezno ima golema piramida na Sonceto.... i pomala piramida na Mesecinata .... toa i vo bosna go ima ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da tocno e toa deka piranidite se pravele po nekoja linia na kosmosot tocno e deka okolu bosanskata piramida na sonceto treba da ima i piramidi okolu nejze koi ke gi imaat nekoja smbolika na mesecinata i mislam deka zvezdata severnica- za ova nesum mnogu seguren ali taka barem izjavija
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga vozdusno ke se spojat piramidite se formira pravilen trijagolnk
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rasporedot na piramidite e prema sozvezdieto orion |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
камо таа среќа да најдеме пирамида и во македонија ... а искрено имам осеќај дека има ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене лично ми личи на монтажа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |