![]() |
|
насмевка |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
toa ne e prirodno |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
jas nemozam da sum so maz koj nema ubava nasmevka,koj nema izraz na radost koga ke me vidi..
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
biserite se odvnatre
ne odnadvor |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
so ocite i so nasmevkata kazuvas se,kolku se raduvas koga ke vidis nekoj.
mnogu e bitno da e iskreno i togas ti doaga da ja gusnes taa licnost(bacis)-koj kako ljubi... |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
|
lugjeto se stranci, pa kako da gi guskas kako i da te gledaat ili smeat
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ЕВЕ ВАКА...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
mislam deka ne tesko da se pretpostavi na koga mislam koga sakam da mi se smee....itn.....
pu,pu,podaleku bilo da guskam nepoznati sto mi se smeat... a lugeto se tugi,nebicni, a ne stranci.. |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
edna
nasmevka e vredna taa MILIONSKA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
i nema cena
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
eeeeeeeeee da, e milionska
nema cena ima vredi ........kako milon drugi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
zar postoi i takov v..........l ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |