|
Однос:мајка-ќерка |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Октомври.2007 во 20:48 |
Kakov e vasiot odnos so vasata majka?Ili ako ste veke majka kakov e vasiot odnos so vasata kerka? |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so mojata majka mnogu e fin odnosot odli4en e!
|
|
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Logicno deka na momenti se karam so majka mi...
I ponekogas ja mrazam, ponekogas ja sakam...
Ama fakt e deka toa e normalno za site...site sto vikaat deka se slozuvaat sovrseno so majkata, ili ne ja gledaat dovolno cesto, ili lazat...
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se slozuvam so toa....prvo generaciskata razlika pravi mislenjata sto gi imame da ne ni se sofpagaat celosno...i ete ti kavga....ama i taka se uci nesto....ke vidime vo idnina kakvi majki ke bideme nie
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da normalno e ponekogas da se skaras so majkata,ama da ja mrazis
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mrazam luge...ama nekogas mi doaga da ne mozam da gi podnesuvam...clenot pogore sto veli ja sakam,ja mrazam sigurno ne i misli nesto loso...figurativno kazano,ja mrazi ja saka...kako moze roditel da se mrazi!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majka i kerka = magija !!!
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal, katastrofalna
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne razbiramke se doizjasnis?????????
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Frojdovska konk*rencija
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko , negoviot stav e koj svati-svati .
E sea so nikoj pa ni on sam ne razbira so e napisano toa e druga rabota .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigmund frojd vo knigata totem i tabu go ima opisano odnosot na majkata kon deteto, koj ke go procita ke svati sto e navistina katastrofalno. knigata ja imam koj saka ke mu ja poklonam. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot seksualen objekt na zenskoto dete kon kogo go proektira libidoto e majkata poradi cestiot meguseben kontakt. I od tamu poteknuva prvobitnata homoseksualnost, no so rastenje i apercepiranje na okolinata go zapoznava tatkoto so eventualnite razliki posebno ako ima brat so slicna vozrast kade ke zabelezi deka postoi izrastok koj ona go nema i od tamu proizleguva nesvesno mislenje za sebe deka e kastrirano masko, kako i negovata uloga vo semejstvoto taka da pogolemiot del od svoeto libido go preusmeruva kon nego kako i nejzinito vnimanie. No taka majkata stanuva konk*rent vo borbata za vnimanieto na tatkoto od kade zapocnuvaat natamosnite nedorazbiranja...
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e dokolku odnosot roditel-dete ne onaka kako sto treba da bide......
Изменето од zeznata - 13.Октомври.2007 во 16:04 |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |