|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo globala-da,srekna sum.
No,kako sto velat nisto ne e sovrseno. Ponekogas mislam deka cela planina nosam na grbot. Ne sekogas lesno se spravuvam so problemite. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i dvete,...istovremeno,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uvek sm zadovoljan.
|
|
v-sara
Група Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK POVEKE SREKA I ZADOVOLSTVO |
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek treba da bide zadovolen ... so toa kako sto e ... ako e covek siromav ... ke kupi brasno ... ke soberi koprivi ... ke napravi zelnik... ke gi vikni komsiite ... i ako ima kiselo mleko ... praznik !!! i pesna ke padni .. !!! ako e covek bogat ... ke kupi suvomesnato... i ke jadi sam ... bidejki e skapo .. !!! Najstrasno prasanje: - dali sakate ... da ja imate celata zemja ... se sto ima ... pod uslov da ste sam ??? |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od toa na koja noga sum stanata pa taka ke mi bide i sekoe utro... ako sum na leva togas se e loso ako sum na desna togas se e super
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stanuvaj na desna ... drugo vazno e da se spie so racete gore ... a ne cela nok vo bokserski stil ... i utroto premoreni ... i posle ni e kriv nekoj .... i zenata ke mu se razvika na mazot ... ili pak mazot ke i se razvika na zenata ... ete kako toa ... tudjite zeni ne ne nerviraat ... samo nastite ... oti stanuvaat na leva noga ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доволно задоволен. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi..kakva tema sum otvorila-a neznam za toa....
Vo posledno vreme koga stanuvam nautro...prvata misla mi e sh*t,sh*t.....strashno-no vistinito!!! |
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto e toa sreken den?
Za mene sreken den e koga vrne dozd pa ne naogam izgovori da izlezam i ostanuvam da citam. Sreken den e koga prijatelite se oranizirale,a i jas sum vo kombinacija. Sreken den e koga mozam da ljubam,da guskam silno i da se razdelam od licnosta so peperutki vo stomakot. Sreken den e koga na radio ke cujam deka ne gi zaboravile starite dobri DOORS i koga me tera da si peam. Sreken den e sekoj den...... |
|
people are strange
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam prasanje za mamma: sto te natera da se pojavis so tolku DELIKATNA slika? bas me interesira od celiot vozmozen izbor da se odlucis za takvi ZABI???
|
|
people are strange
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...vaka...koga barav koja slika da stavam za avatar,
barav SMESHNI a ne DELIKATNI slikichki po internetov i nekako ovaa mi ostavi poseben vpecatok.Ima eden tekst pod nea shto ovde ne se gleda i veli...Keep smiling,e,bash poradi tekstot ja staviv... ima i malku filosofija tuka,ama ete neka bide poradi toa... Inaku,temava ne e sreken den,tuku edna dlaboka filozofska tema koja glasi:"Zadovolstvo ili...razocharuvanje" i e postavenoa na stranica br.1 |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:22 |
|
Andrea_Gail
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da se izjasnime za naseto najgolemo zivotno razocaruvanje,dali i kako ste go nadminale ili ste vo faza na pominuvanje niz nesto koe NAJMNOGU VE RAZOCARALO,vi go smenilo tekot na zivotot
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |