![]() |
|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И јас самата на почетокот малце ја утнав темата...со три збора сакав да поминам али еве, почит до членот за убавата тема, навистина ми се допаѓа, еве јас ќе се задржам на сите прашања кој тој ги поставил. Прв пат кога го видов, значи кажав дојде кај мене, мислев страв му е од мене.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
a drugarka ti sama e uste ? Изменето од zbunet - 12.Октомври.2007 во 11:55 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
бољи да не ја знаеш верувај...
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ruzna e ?
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
nejzinata sestra imase etiketa so cena ostavena na novata bluza , jas i ukazav na toa i se ubivme od smeenje , taka pocnavme zdravo , pa da se brkame po kafici i taka
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
otidov so eden moj drugar kaj nea...taka se zapoznav...
i poslem se vidovme uste nekolku pati i bidna ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dobro de,...taa, ni kaza vekje,..,...si otishok kaj nea,..doma,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
па збунет сакаше и он да потврди....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zbunet?!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Vo vremeto koga se odese na fakultet vo ladnite amfiteatri(mislam deka sega ne e podobro),si sedam jas i si slusam praistoriska arheologija,si fakam beleski,uzivam vo predavanjata na Dragi Mitrevski koga se sluci POGLED....eden od moite kolegi koj naizgled mi izgledase nezabelezitelno, so mimiki me prasuva dali imam penkalo(FORA A???).
Mu davam penkalo preku edna koleska,a on mi vraka livce...so poraka....citam....ne mi se veruva....se smeam,sadok e,ok,....go gledam pak-i kimnuvam potvrdno....PORAKATA: Jas sum V-----,a ti si prekrasna!...mnogu mi se pie kafe, a tebe? Kolku mi se piese kafe ne mozam da vi objasnam!!!! Dojde pauza, zapoznavanje,pievme kafe,usta ne zatvorivme za mnogu "ljubovni temi"(NEOLIT VO MAKEDONIJA)-NO BITNO SE NAJDOVME. Vecerta mu prativ poraka(TOGAS NA PEJGER)-sakam da te vidam..... Se javi,iskocivme,se si kazavme-ama ne po struka. Posle traese dve godini, mnogu ubavo si pominav, no za zal se razdelivme zaradi opravdani pricini da ne recam faktori. E toa e edna moja prikazna......... |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
mislam deka e lesno da se pretpostavi-druga zena
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...И СЕГА....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sega nema ni traga od toa...dvajcata junaci si trgnaa po svoj pat....
si pominaa godini....verojatno se srekni.... |
|
people are strange
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |