|
Македонија-земја на информатичари |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонија-земја на информатoри
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo Zbunet
Изменето од moira - 12.Октомври.2007 во 13:15 |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одговорот на целиов твој текст проткаен со видлива ламентација (така карактеристична за сдсм-офците..денешни и пред падот во понорот наречен опозиција) врз состојбите..само ми укажува дека или не сакаш да го видиш она што е на површината (та стално буричкаш по дното ..најверојатно за да се добро замати) или не можеш..во што се сомневам јас лично..нели?
Пораката е ...дека со ваучерот наменски ..и се помагаат и тие луѓе кои воопшто и не можат да си дозволат ваков „луксуз„..барем досега не..заради состојбите економски..не кај сите семејства.
Пензионерите ти се како главно мото за негативниот впечаток или импресија што треба да го створиш овде на форумов...како да се тие криви што во минатите децении од своите Влади (а кои тие ги алиментираа несебично) вакво немаа ни прилика да видат..а камоли и без пари да си поиграат..оти во тие години и се само за тоа...секоја чест на изузетоците..
Е сега ...разбирлива ми е и твојата интенцијата ..СЕГА и ВЕДНАШ мора да биде...но никако да те разберам оти тоа не било така...со истиот жар барано од тебе ...само до пред година дена...кога „премудриве„ ни ја кроеја судбината..со пароли од типот..сериозни луѓе за сериозни времиња..и на 15 Септември Народот ќе си за превземе судбината во своите раце...
Се надевам оти се „разбравме„..!!!
Или?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam deka se razbravte
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барем се обидов..нели?
пс
Велат ..оти се пробува на 3 мајки..нели?
Па после и конечно ќе дадеме заклучок от типт на:
ВАЈА РАБОТА НЕ Е РАБОТА...ПОЖАРНА НЕ ЈА ГАСЕ...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Земја на продадени души- кодоши. За тоа и не бидува. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не разговаравме за цца 2000000Е за ваучери за „апсолвентски сметачи“ можеби и ќе се разберевме но вака ми се чини малку скапо. |
||
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби е гест за почитување, ама сепак сум за ПРИОРИТЕТНО работење, т. е. што со луѓето што спијат пред собрание и со др. економски клопки.
Работава е трчаме маратон, без патики.
|
||
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, македонците со исклучоци добро ги информираат органите.
|
||
|
||
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахаха еј не ја имаш сватено темава брат......информатичари = компјутерџии се гледаат некој работи |
||
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КОГА ЌЕ ГИ НАПРАААТ ЦЕНИТЕ ко во по америкине тогаш ке стане .....
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе, Ти ја имаш сватено. Читај меѓу редови ,,калпазан еден= монитор,, Изменето од orlov - 26.Октомври.2007 во 01:07 |
||
|
||
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од kojotovik - 26.Октомври.2007 во 01:15 |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зборувавме за залудно трошење на пари за работа која небива или тешко ќе биде. Но пак мора да се прашаме чија идеја е, откога сите првачиња ги наоружавме со сметачи, а пензионерите низ кафулињата научија да мирцат бидејки незнаеле во нивно време, технологијата била назад па морале ластегарка да играт, дали сега ни се јавува нов предизвик да се најде некој од наобразованите информатичари да шитка софтвер на американците, а зошто не кај нас тоа е секојдневна работа, но тука веќе имаме проблем да не е софтверот полу пиратски. Лесно е кога си издвоивме пари во буџетот.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |