|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 910111213 74> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se raduvam deka poleka ja svakjate sustinata na iskrenosta
da nema nedorazbiranje - e ubava osobina- no ne po sekoja cena pameten covek znae koga da ja upotrebi a koga ne toj ne e lazgo nego e pameten, takticen , human i drustven seto ava mozete da go preinacite na - promucuren. karierist. podlizurko no ne e taka- gledajte gi rabotite i od podobrata strana M.P.F.C. Изменето од anakin - 11.Октомври.2007 во 13:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
take e .... !!! srekni praznici prijatele .... i prijaten prodolzen vikend ... mislam najubav post sto sum go procital ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tebe marco isto - LET IT BE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 19:21 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si bil kaaaaaaaaaaaaaaaaaamen be koj zbori za laga????????????? lele domnule mordo mi |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE]
sepak ima ludje koi so svojata iskrenost ... iskreno mnogu ludje povreduvaat ... vo smisla : - ama denes si bled ... - sto ti se vaka ocite poteceni.... - ama ti popadjala kosataaaa... sto iskrenost e toa ... otprilika nekoi ludje bukvalno celo vreme se iskreni ... i "zrtvi" zad niv kolku sakame ... [/QUOTE] Ne gledam kako ke povredis nekogo so toa sto ke mu kazes deka e bled, ili ocite poteceni.Pa takvi zabeleski sigurno ne davas bukvalno na sekogo, tuku na licnosti koi ti se bliski i dragi. Nema nikakva navreda tuka ako nekomu so takov komentar mu dades do znaenje malku da obrati vnimanie na sebe. Megjutoa sosema razbiram sto sakas da kazes. Mene ovde na forumov mi se sluci nekomu da zabelezam deka nekade vo nesto gresi, bez nikakva losa namera, pa taa licnost se najde navredena pa uste mi pripisa nekakvi si raboti.... ova zboruva sosema jasno deka onie sto ne sakaat ili izbegnuvaat da dadat komentari slicni na onie sto ti gi nabroja, vsusnost se plasat od reakcijata na onoj sto ke mu gi kazat komentarite. Ubavo ili ne, jas sekogas kazuvam sto navistina mislam, ako naidam na reakcija kakva sto imav, nisto strasno... nekoi lugje sakaat da gledaat se rozevo i da bide se naj.... no toa e niven problem Изменето од butel2 - 12.Октомври.2007 во 09:23 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5-6 kila sareni lagi moram da istresam, dur da mi dae
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
butel : Ubavo ili ne, jas sekogas kazuvam sto navistina mislam, ako naidam na
reakcija kakva sto imav, nisto strasno... nekoi lugje sakaat da gledaat
se rozevo i da bide se naj.... no toa e niven problem
da problemot e niven ????? sakat se da si gledat rozevo uzivat vo takov zivot i im e naj naj naj za niv , se srekjni nasmejani i takvi mozat da bidat do krajot na zivotot-- se dodeka ne im go rasipes ti so tvoja iskrenost--- mislis deka imas pravo sekogas da kazuvas sto navistina mislis????? |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno toa anakin ... jas ako vidam covek koj sto e natazen ne mu velam deka e natazen ... toj sigurno toa si go znae i oseka ... tuku ke mu kazam nekoj vic ... ke go razvedram ... a toa i go mozam ... ako nekoj mi kaze deka glavata go boli ... jas go prasuvam da mi dade recept za toa ... bidejki eve probuvam nekolku denovi .... nikako da me zaboli .... cesto pati ... koga sum vo kola ... i vidam niz grad nekoj covek koj e mnogu zaduman ... se gleda deka se izmacuva ... jas mu svirnuvam ... mu mafnuvam .... so eden golem osmeh .. i zaminuvam ... gledam na retrovizorot .... mafta i se smee ... a nemoze da se seti koj sum ... so drugi zborovi ... normalno e covek da bide zdrav i uspesen ... ako e nekoj potecen vo ocite ... ili bled ... znaci ima izvor ... toj izvor ne e vo nego ... zatoa sto site sme predodredeni za zdravi i uspesni ... znachi e nadvor od nego .... vo toj sluchaj ... jas mozam toj negov izvor da go prenasocam ... da ne udira vo nego ... tuku da odi nastrana ... i da si zamine vesel ... vi posakuvam prijatno popladne ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите лажеме ние, кој повеке кој помалку. а зошто, зашто така ке ни дојде за да избегнеме осуда, казна, или мислиме дека ке заштитиме некого, или да не повредиме некого.......
|
|
precious..
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 19:21 |
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите лажеме некогаш, факт... е сега може некој одлучил дека нема повеќе да користи лага, но чисто се сомневам зошто само преку лага се доаѓа до вистина. лагата може да се свати и негативно и позитивно..
впрочем како и се друго.. |
|
precious..
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |