IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се запознавте ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се запознавте ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
Автор
Порака
natural Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Како се запознавте ?
    Испратена: 09.Октомври.2007 во 10:23

PRVITE SREDBI,PRVITE VPECATOCI SE MN.INTERSNI I SE PAMTAT. ME INTERESIRA KAKO SE ZAPOZNAVTE SO SEGASNIOT DECKO/DEVOJKA ILI PA SO NEKOJ BIVS.KAKO SE ZAPOZNAVTE,KADE,DALI USTE ODMA VI SE ZASVIGA I SL.?CEKAMсреќа

PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 05:40
Па со сегашната девојка се запознаф на Метал свирка во МКЦ. Одефме цело друштво заедно, и еден од другарите кажа, а бре требе да збереме уште едно девојче, и ја најдофме некаде попат, праефме хеад-бенгинг цела ноќ и после она ојде дома а јас во Кастро. После година дена ни текна да се фатиме и ете.

А најинтересно запознавање ми беше со една девојка со која се допишував неколку дена, потоа се слушнафме и по телефон, и на крај после работа отидоф пред Мобимак во ГТЦ да ја чекам за да излеземе. И чекајќи така си помислував што ли ќе ми се избаци сега... и ете се избаци една многу фина девојчица со која сепак на крај испадна само дружба, ама за прв пат бев исплашен на блајнд дејт.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 10:24
kako?
na tacna mi ja serviraa!
голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 11:49
Si staviv nick, lozinka i vlegov...na forumov...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 13:02
ми дојде дома....така го запознав сегашниов....среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 14:35
kako treba....na shank!
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 16:55
Originally posted by kocko kocko напиша:

kako?
na tacna mi ja serviraa!
голема%20насмевка
sigurno ne bilo losho serviranoto a?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 16:59
na fudbalsko igraliste....toj igrase fudbal,i slucajno(taka veli do den denes) topkata se strkala bas kaj mene...:)
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 18:01
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

isto taka i eve vekje pominaa 14 godiniсреќаплазење
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 18:06
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:27
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 20:20
a,shto?,...bidna,a?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 20:22
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

,...mislish,...nekoj ti go donesol,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:27
да, точно така брза...ми го донесоа и после месец, два...бидна.......алал да му е на тој што ми го донесе.....среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:39
znaci si bila mrzliva sama da si pobaras, pa kakov ti donesat takov, aj sea si imala sreka ti dosol praviot...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.