![]() |
|
Неверство |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Изменето од anakin - 07.Октомври.2007 во 17:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() Изменето од brza - 07.Октомври.2007 во 17:32 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 07.Октомври.2007 во 17:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() Изменето од brza - 07.Октомври.2007 во 17:33 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ova mi lici kao "muska" ljubov....
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
mislam deka prava ljubov na svetot nema
bajkite vo filmovite samo ne lazat i ni gi punat mozocite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
ne e taka..postoi vistinska ljubov.
moze da e i kako vo bajkite, samo da ja najdes onaa koja ke te odvedi vo toj svet
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
kolku traat bajkite?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
бајката трае онолку колку што тој што ја раскажува не одлучи да прекине....а најстално тоа сме ние.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A onaa prilepskana : - Ako ne ebis nastrana, zena ti ke se ebi...eden u familija mora da izlezit nadvor...
|
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
![]() ![]() ![]() |
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
се може да биде како во бајка ако ние си го направиме тоа...ако си засадиме во мозокот дека имаме врска како од бајките..но има тука и една анегдота....ако живееш како во бајка, лесно може да те изеде волкот!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
prilepskata ide vaka : toj so nema svalerka , ke mu se ebi zenata
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |