IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 266>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 16:10
ако не отидам негде за празников може...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 02:53
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

epa ajde, ja sabota sum vise isplaniram ali togas bi rekol PETOK vo 21.30 pred LA PIAZZA karsi JBT (kade i poobicno se sobirame)

Ако не ми искрсне нешто во меѓувреме...таму сум голема%20насмевка
Кон врв
puter Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Октомври.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај puter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 00:21
po list dojde,na toj nacin da se vidime
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 22:36

epa ajde, ja sabota sum vise isplaniram ali togas bi rekol PETOK vo 21.30 pred LA PIAZZA karsi JBT (kade i poobicno se sobirame)
i ja sum za
da ve vidam vise ednas u zivoголема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 05:53
Лу ако идеш ти, ќе дојдам и јас... сТрамежлив сум за да идам сам и да се дружам со овие луѓе.
Инаку ќе ВИБРИРАМ ПОЗИТИВНО за да ме познаете од далеку.

ПЕТОК 21:30 Чекам пред Пјаца :)
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 10:44
decki, ete kako ti se vrakja toa koga vo "mladi" godini si teras samo po sex, drugs and rock&roll...i te se sjebuva imunniot sistem, ali eve denes prv den stojam pak na noze i mislam deka utre ke sum spremen za novi zlorstva i grevovi......znaci izzie, puter,zabegan, tonchie i ja odlicno masko drustvo ke bide toa, aj stej tjund utre ke vi pisam dali sum okej za pijanka
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 15:15
Ja mislam deka ke ispadne najdobar zur vo istorijata na ovaa drzava. Samo napred i daj boze da se porganizira takvo nesto... Bravo za idejava!!!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 15:22
да бе и после ја немало блупреер..па машко друштво рече лу...значи не сум добредојдена...тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 15:40
?????prvo, jas mislam deka ti ubavo znaes deka si kazuvam sto mislam!!!

a sto sum rekol da procitas uste ednas od pretposledniot post pa vidi koj so prijavi i ke znaes od sto zakluciv deka ke bide masko drustvo!!

Изменето од LouWeed - 11.Октомври.2007 во 15:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 15:57

decki, ete kako ti se vrakja toa koga vo "mladi" godini si teras samo po sex, drugs and rock&roll...i te se sjebuva imunniot sistem, ali eve denes prv den stojam pak na noze i mislam deka utre ke sum spremen za novi zlorstva i grevovi......znaci izzie, puter,zabegan, tonchie i ja odlicno masko drustvo ke bide toa, aj stej tjund utre ke vi pisam dali sum okej za pijanka
Таман друштво...и плус уште некој ако дојде...законголема%20насмевка
Ако можам доаѓамголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
А ако не...тагатагатага
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 16:00
ama jas so nekoi od msn sum bila od forumov
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 19:25
DOAGAM I JAS VE CEKAM TAMU
POZDRAV
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 19:44
ja do sega sum okej, ali ipak za sigurno utre ke vi pisam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 20:05
Ееееееее лоу бе...собра друштвоголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,529 секунди.