![]() |
|
НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||
Pero Mafija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Busta Rhymes - Belgrad
50 Cent - Belgrad
|
||
![]() |
||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
vaja con dios (vo skoro vreme)
|
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
![]() |
||
Marta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
ej definitivno naj jak koncert bese na apocalyptica, 30.05 2006.extra si pominav,odlicen nastap imase bendot..
![]() |
||
![]() |
||
Avantgarde ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
na p!nk ok si pominav, ama koncert sto nema nikogas da go zaboravam, e toj na him vo solun, ne za drugo, bev napalena po ville valo, pa mi bese vrv na uzivanjeto toj koncert.Sega, iskreno, i da imaat koncert tuka, vo Sk, bi otisla samo kako nabljuduvac
![]() |
||
живеам,живеам...
|
||
![]() |
||
Stavros ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Ceca na Gradski |
||
Stavros
|
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Silverchair-Live in Rio.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
zaso nejkat dobrite bendovi da dojdat
![]() mirisame loso nesto pa begaat? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
Faithless na lizgalishte |
||
![]() |
||
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
|
Леле девојче, како можеш да кажеш дека тоа бил добар концерт?! Најлошиот концерт во Македонија на сите времиња!!! После тој концерт пола година не одев на концерти, толку беф нак*рчен, и не беше на лизгалиште туку на саем, пред 2 хала (глупи авалонци, цела недела врнеше и тие надвор ја наместија бината). |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
Tonchi druze bev i na toj koncert za koj zboruvas ti , stvarno bese uzas togas , a i nemaa samo faithless togash koncert, i drugi grupi bea....
Jas zboruvam za koncertot samo na Faithless sto bese - e toj bese na lizgaliste po se isgleda ti ne si bil na toj koncert , e togash tie napravija dobra zurka, barem mene mi bese super...inace toj koncert za koj jas zboruvam bese moze 2 god neznam tocno pred toj na saem nadvor sto bese za koj zboris ti ...
I se soglasuvam so tebe za toj koncert na saem deka bese uzas, zanigde kal na segde ...
|
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Концертот што се случи пред 2 дена во загреб од MUSE. Не знам каков бил прептоставувам дека било ненормално добро. Нормално марфиевите закони стапуваат тука на сцена, еден од мојте најомилени бендови доаѓа во близина и нормално јас не можам да идам.
Да ти се серам у ваквите моменти во животот. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
jas sakam na koncert na Pink Floyd ama....NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() sakam na PULSE tamu koja bese 94....ama i toa NEMA ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
samo so se vrativ od eden od najjakite koncerti na koj so sum bil.deep purple vo buk*rest.nemam zboroj,starci,ama premnogu kvalitetni,premnogu me iznenadija i mislam deka to so go pokazaa vo skopje ne e nisto vo sporedba so to so se desavase ovde.gi trgam nastrana glupostite so ozvucuvanjeto,imeno nekoi 5 pati skroz se iskluci,ali deckite se pravi profesionalci,pa napraja to da bidit edna minorna rabota.
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
|
Bez konk*rencija najdobro do sea sto sum videl i slusnal bea METALLICA na Partizanov stadion 15.06.2004!!! wowow
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |