|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1234 107> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehehe zbunet a ti pa pretsednik zelenkovski hahahahah
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A stvarno si administrator ?
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da zbunet idi na rezerva FORUMOT i vidi mi ja titulava ne mi e taka lalalalalalalala
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva rezerva ?
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj forum nina, kazi da vidam kade si admin
a za majka eve jas se prijavuvam da ti bidam, ama ako si nindza sto pravime..
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehehehehehee www.rezerva.org/forum i idi tamu vidi mi go mojot profil i admin sum i zatoa
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Baniras tamu, a ?
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj,i jas da se javam...so eden sovet za nina-ne mislenje
poshto ete ti otvorija i tema-samo za tebe-redno e...mislam REDNO e bar tuka da ne postirash mnogu......ostavi drugite da kazat shto mislat...i...to... |
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet nov e forumot i ako sakash registriraj se tamu imash da pishuvash i nema ushte tamu baniranja za srekha
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne tuku na zbunet sestra a tebe ne znam so posho ne znam so khe ni bidesh nas?
|
||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa postarata sestra , ke vi bidam
|
||
||
Внеси реплика | страница <1234 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |