|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |
*bibi*
Група Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seedno koga sme obleceni,nego sto ako sme sobleceni kako togas ni se smejat?
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM SEKOGAS UBAVO OBLECENA, DURI I PO DOMA!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot stil e sekogas eleganten,retko,recisi nikogas sporstki...
Shtikli obavezno...dryg vid na obuvka ne priznavam...
I sekogas make up...duri i do dukjance da se simnam....si imam shminka na sebe,,
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
suce
Нов член Регистриран: 20.Септември.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka... znaci jas ako nosam stikli sum vo moda???
ako sum nasminkana isto sum moderna???
abe luge toa blage veze nema... si iam svoj stil znaci... upotrebuvam moderni parcinja no tie se sekogas kombinmirani so nekoi excentricni mnn nevoobicaeni detali. kako i da e sekoj si ima razlicen vkus. da bi bile site isti svetov ke bese epten monoton. zatoa luge furajte si go vasiot stil i ne se zamarajte so MODA!
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se oblekuvam onaka kako shto se cuvstvuvam vo momentot,si imam svoj stil na oblekuvanje i retko sum oblecena vo "uniformata" koja taa sezona e na moda...shto ne znaci deka ne sum vo tek so toa shto se nosi, no sekogash so nekoi razlicni dodatoci od seto toa....hmmm i ako vidam deka nekolku licnosto nosat slicni ili isti raboti kako moite odma gi trgam nastrana i veke ne gi oblekuvam... me nervira koga ke vidam isti raboti i kaj drug... |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА НАЈВЕЌЕ
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam da sum skladno oblecena za prilikata , ne odam na fudbal vo stikli primer .
Obozavam alista no sve ne e In ili vo trend , imam svoj stil ne kopiram sve od Cosmopolitan.
Ama moram da priznam deka luge se vrtat cesto po mene ili devojki ke prashaaat od kaj mi se alishata...so znaci mi uspeva skladnosta
Uff ova ne zvuceshese skromno ich
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
suce
Нов член Регистриран: 20.Септември.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da ne zvucese, ama taka e:) ne mora da si sekad u trend bitno e parcinjata sto gi nosis da se ona BAS skladno iskombinirani! braos za tebe...ama i za mene
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako sekogash mislam kako ke se nashminkam i oble4am no da bide ubavo
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кога ќе се дотерам секогаш ме гледаат. Не знам дали затоа што сум убаво облечен или затоа што стално сум порокерски облечен па ме гледаат онака чудно. Паранојата ми вели дека ме гледаат и си викаат леле види го што облекол затоа што едноставно не иде стално дотеран да си у пм на што личи тоа не сум девојче.
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко прашање...класика...обожавам црно и бело...некогаш на таа комбинација додавам и црвен детал, а исто сакам и плава боја, секој вид на плава боја...светло темно тиркизно...сеедно. се базира на класика а удира и малце на рок
е оваа година се изнервирав зашто лила ми беше хит да носам и наеднаш БУМ! лила е тренд!!! епа не фала, сега се поретко ја носам зашто најголем противник на следење мода сум... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkacen?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas sum vo temni boi
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
спортски тип сум јас и носам претежно темни бои,иако ми кажале дека црвената боја многу убаво ми стои!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |