|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 475476477478479 519> |
Автор | |||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pitas li me....
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajjjjjjjj....staj ja chifijata sea............pa ako dosedam do kaj tri, dobra sum....
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..moram da treniram malku....cetvrtok sum na "svinjce" u Kumanovo,da ga ebu....
|
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e pa stom ti treba trenirovka, trenjiraj.....
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lilija, da se dogovorime: Ako me vikash Leo, ke te vikam kate, ako me vikash dzek ke te vikam Rose...
prvata varijanta mi e nekako porifatliva, ovaa vtorata , shto znam
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be ti stvarno mislish deka si nogu pameten.....
|
|||
|
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so e poentata??????........zabeguvate vo nekoj film????.....djaki,pa Ti stvarno si vljuben vo Lilija...!!!!!
|
|||
|
|||
Nenuska
Сениор Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Djakiiii
isprazni go inboxot |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be, poradi nevozvratena ljubov ke se frlam od silosite na Zhito Shar,tie ni se najvisoki zgradi se ushte
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izvini, mnogu brgu me napolnija denes
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Nenuska
Сениор Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
10 minuti zbori na tel. na ruski , shto ubavo zvuci ...
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 475476477478479 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |