IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 231>
Автор
Порака
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:24
Zemja na U? Ugoslavia.
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:42
Me ubi od smeaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:26
Na covek da ne mu se veruva. E sega obicno kazuvaat deka gi biraat specijalno takvi za da izgledaat glupi.
Jas imam edna anegdota koja mene mi se sluci dodeka rabotev za Miroven korpus. Znaci rabotam jas kako instruktor po makedonski jazik (Miroven korpus nema vrska so armija, tuku toa se volonteri koi doagjaat vo Makedonija da predavaat angliski, da pomagaat vo ekologija i sl.).
Da se vratam na sluckata. Znaci imam casovi sekoj den a po potreba i volonterite mozat da pobaraat i extra casovi ako nesto ne im e jasno.
Poradi toa na pocetokot od sekoja nedela im stavav livce so slobodni termini koga mozat da dojdat na konsultacii.
Na livceto pisuva (ne se sekjavam na datumite ama i ne e vazno tolku pa ke improviziram):

Ponedelnik - 22 X 2004
18:00 ______________
19:00 ______________
Sreda - 24 X 2004
17:00 ______________
itn. za cela nedela.

I sega edna devojka koja bese od Aljaska me prasuva sto e toa 24 kaj sreda. I edna drugite volonteri i odgovara deka toa e datumot.
I devojkava od Aljaska mrtva ladna so cel pamet me prasuva (nema da veruvate):

A ZOSTO GO MNOZITE DATUMOT SO 2004?

Mene mi dojde da se smeam, pocnav da pravam faci, da ne disam, da pustam zvuci cudni, ama nekako izdrzav da ne se nasmeam. Ne znam ni jas kako ne se nasmeav.

Inaku, ima i pomali gluposti - mislat deka Makedonija e kaj Finska i sl.

Pozdrav

p.s. valjda me nasmeav? ziva vistina e

Изменето од Voko - 08.Октомври.2007 во 23:27
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:32
Воко, во некои држави и култури датумите можеби не се означуваат со римските броеви. Ако е таков случајот со Аљаска, тогаш можам да ја разберам девојката.

Како и да е јас би се згазил од смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:38
Znam deka Amerikancite ne koristat rimski broevi za datumi. Ama tie imaa casovi od septemvri (IX) i pokraj sekoj datum imase i ime na denot plus godina.
Mislev deka ke proraboti logikata kaj devojcevo.
Mozebi sum ocekuval mnogu?
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 23:50
Изгледа очекувањата ти биле преголеми
Не е тоа страшно, германцине се бетер.
Кај Штефан Рааб имаше нешто слично. На политичка карта требаше да закачат едни пинови со ливче на кое стои името на државата.
Верувале или не, 38% од испитаниците, а сите беа ученици во средно училиште, ливчето на кое стоеше Deutschland го закачија во Франција
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 00:17
газење%20од%20смеење

E da ne zaboravam. I kaj nas ima takvi. Sigurno i jas imam nekoj lapsus. Ama gi zaboravam po default.црвенеење
Ama nekoi drugi ne zaboravam.
Ova go nemam doziveano, pa moze i da e lazga od maalo.
Se vrakjaat pred 7-8 godini edni moi drugari od maalo i togas se izleguvase na Stara zeleznicka. Mankis i taa sema.
Izleguvale od Stara zeleznicka i eden prasal kolku e saat, a drugiov gledal na starito saat i mu rekol - Ene ti saat. I ovoj so cel pamet - EJ, abe koga dojde 5 i 20?

Pa dobro be, aj ne moram da znam kade na bela mapa e Burundi, ama za stariot saat da ne znaes deka ne raboti od 1963, e toa e za kjotek. Duri i ne baram da se znae tocnoto vreme.
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 01:04
plavusa prasuva covek na ulica: Cicko kolku e saat?
Ovoj i veli: 23 i 56.   A taa: E DA BE STO!!!!!!!!!!!!
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 01:07
dobro so nerece 23 deleno so 56голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 01:08
ostaj pa posle treba da se smeta i presmetuvaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 01:53
Bobi, so mapa ima i na klipceto sto go pisav :)

a stvarno na amerikancive slaba strana im se brojki... prost primer
canon 350D / 400D vo usa se narekuva Rebel Xt / Xti !!!?!?!? голема%20насмевка
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 12:37
Originally posted by jane971 jane971 напиша:

plavusa prasuva covek na ulica: Cicko kolku e saat?Ovoj i veli: 23 i 56.   A taa: E DA BE STO!!!!!!!!!!!!

Plavusa prasuva nekoe detence: Mali, koe oddelenie si?
- Sesto!
E, da be, sedumsto!
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 12:49
кафе ice coffee 'z bregov кул
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 15:36
mojt turvaaaj
Born to be alive...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.