![]() |
|
Каде сте биле и ви било најубаво? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pred ova ...vo Venecija.... |
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
vo Viena ...top
![]() ![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Utre odam na edno mesto...koga ke se vratam-ke vi kazam |
||
![]() |
||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
na ostrovot kade sto pukase zlatniot pistol!
|
||
![]() |
||
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
|
NA MNOGU MESTA NO NAJMNOGU NA POSLEDNOTO PODOLGO PATUVANJE NA MESTO NA KOE BEA SREKNI SE MNOGU LICA....NO TOA BESE ODAMNA ,MNOGU ODAMNA...VEKE I ZABORAVIV KOGA?....NO UBAVITE NESTA SE PAMETAT CEL ZIVOT.....
![]() |
||
![]() |
||
DAMJAN3281992 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Tanzanija
|
||
,,HOMO, HOMINI LUPUSS EST,,
|
||
![]() |
||
LIPS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
|
Bravo za ova, kako da mi gi citase mislite potpolno se slozuvam so tebe ![]() |
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
Париз, Салцбург, Мљет (Јадран)
|
||
![]() |
||
Anetce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
za moite godini mnoguuu prosetav ama naj ubavo mi e vo düsseldorf kade sto sum sega...neznam zosto ama ednostavno sum zaljubena vo ovoj grad...
bev na den vo Münster malku da prosetam i odma custvuvam praznina.... zatoa ajde koj ima zelba neka dojde da vidi kolku eee ubavoo i da gi spodelime custvata zaedno :D :D :D |
||
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...Салцбург...ПРЕКРАСЕН ГРАД..КАКО ДОМА...АХХХХ!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
CIRIH E GRAD KOJMI OSTAVVA MNOGU VPECATOCI PA ZATOA I ODAM SEKOJA GODINA...
NAJBOLJI GRAD ZA MENE E CIRIH I SAMO ZURICH... |
||
speed
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Бившите Ју простори ги имам прокрстарено, но морам да признаам дека во Купари ми било најубаво и затоа пет години едно подруго идев на одмор таму.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ESENVA...NA BEROVSKO EZERO...RAJ...UBAVINA
||
![]() |
||
beticka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
|
THE BEST mi bese polani vo ljubljana ,Kamnik{mesto pred ljubljana}
, i ubavo bese vo Sofija pred nekoj mesec! ![]() |
||
betty
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |