![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 231> |
Автор | |
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa moze da se kaze deka sme kolegi donekade.
![]() Jas od tie od polska strana samo Zuzana i Milica gi znam. Drugite samo od gledanje. |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
normalno so niv si rabotel...
kako i da e, mozeme da bideme kolegi po studii ili po fotografija ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
lele ama se izmaciv da stavam slika na sajt, duri sega mi javi deka e ok, a veke ima prevzemanje. ludnica e denes idividi
|
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Ne znam sto e rabotava so idividi. Mnogu e spor. Preeska ne sakase da otvori naslovna strana.
Bolje po fotografija nego po filologija da sme kolegi, mada za fotografija poise ke bide soodvetno dzomba-guster. Tehnicki nov sum. Se dodeka ne nabijam staz i malku poseriozen pristap da imam kon fotografiranje. |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
se vo svoe vreme
ne brzaj nigde i eden den ke bides dzomba , a seuste ke go imas i elanot i zanesot za fotografija, isto kako i sega |
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
decki pozdrav od mene, odam da se onesvestam. stanuvam vo 6. a treba i da se raboti. pozdrav
|
|
Born to be alive...
|
![]() |
|
Vremeto ke go kaze svoeto. Nikade ne brzam.
A toa so elanot, devojka mi poveke go narekuva opsesija. Posebno otkako kupiv preku ebay minolta xd5 so 50/1.7 rokkor i 80-200/4 tokina. A uste ne mi stignal aparatot. Pominaa veke 9 dena. Ne znam zosto, ama moram da probam i film slr, zasto dosega na film samo so rangefinder imam slikano. Dedo mi ne sakase olympusot om da mi go dade ![]() Nekako mi se cini deka polesno ke preminam od slr na dslr otkolku od bridge na dslr. Ne znam zosto, ama imam takvo cuvstvo. Ke vidime. Za dslr uste nemam pari. |
|
|
|
![]() |
|
Jas ke moram da si odam i da se nateram da zaspijam nekako. Veke mozokot ne mi raboti kako sto treba.
Treba da stanam pred 7. Pozdrav i prijatna nok na site! p.s. ne trebase da i kazam na devojka mi deka kupuvam foto oprema preku ebay. |
|
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Aj dobro utro od mene
![]() ![]() Voko, od bridge lesno se pominuva i na SLR i na DSLR. Ima za naviknuvanje, no e prilicno lesno i ne e frustriracki ... vo obratna nasoka e otrov ![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
dobro utro Mire
aj i za mene edno ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
добро утро и од мене ... поздрав до Мире и анакин и јас сум за кафе ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
www.blissvp.com
|
|
![]() |
|
itan14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Dobro utro, ,kafeto bidna?
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
![]() ![]() Gledam Anakin si sklepal kafe vece. Bidejci jas ce vrtam na vtoro kafe, eve po edno za Zatko i za Marco ... hmmm ... aj dur pravam kafe .... Marco, kako J lo??? ![]() Kafinjata ![]() ![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |