![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 257258259260261 525> |
Автор | |
trajcevska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljubov, ljubov e za hrabri srca, sto ljubat so cista dusa, so ljubov iskrena...
|
|
Da se gresi e covecki, no da se ocajuva, da ne se pokae i ispovedi, toa e demonsko!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sve ti dajem sve je tvoje
sve mi uzmi tugo mladosti moje........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Grobovi i na mrtvilo miris,
te baknuvam iako si mrtva, da izednacam so sovesta moja, zosto da te sakam ne znaev togas koga trebase, togas koga te imase. |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДА ЈА ИЗМАМИМЕ ДАЛЕЧИНАТА
НА МОЈОТ ИСТОК И ТВОЈОТ ЗАПАД,
КАКО ШТО СЕ МАМИ НЕСПОКОЈ,
ЗА ДА МУДРУВАМЕ СО МОЕ И ТВОЕ,
И НАДАЛЕКУ ВО ВРЕМЕТО
ДА ПЛОВИМЕ СО МУДРОСТ.
ДА МУ ИЗМИСЛИМЕ ПАТ НА ВРЕМЕТО
ДА НЕ МИНУВА ХАОТИЧНО
И ДА НЕ ПАМЕТИ ПО МИСЛИ,
ДА СЕ ЉУБИМЕ ИЛИ ,
ТАКА НЕКАКО ДА СЕ РАЗБИРАМЕ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prijatelke moja mila,
zosto vo solzi si se skrila, da te dopram ne davas i se na srce si stavas. Zar ne vide deka vo mene darba ima silna kako bucna plima, mrtvo da stane na solzi na pat da im zastane i da gi goni do pekolnata pestera sto se roni. Ne gledaj veke slepci kade sadat cveke, zosto tamu nema na ljubovta plod niti od radosta rod. Gadovi kleti me klevetat cesto zosto vo suplivite lejki nivni za nasmevka nema mesto, samo bolest i jad i od pomija sad. Ako verba imas da te dopram i so radost da te sopram od padot sto ti ide nasmevka i sonce zasekogas drustvo ke ti bide. Ako darba moja te digne veke temnina nema da te stigne, zosto znae samo sreka da deli sumskite noki da gi pravi beli. |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
vodi me
vodi me vodi me nekadee |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
i miss you like the dezert miss the rain
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
usne usne boje vina
ostaceti bez karmina
oci ostace bez suza
bez dugmeta bela bluza.......
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
добро вече драга кажем ти
лепа си ко бог
зашто журиш када знаш
да патим без миловања твог
сад спавај пкривачу те ја
.........
лепото ма хајде усречи ме мало
што не..... Изменето од PITU GULI - 08.Октомври.2007 во 10:45 |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ти и ја мрак у боји вина
ти и ја ко мјесечина
у боји вина у боји вина
гледам те модра је рудина
задњи дан нам је на мору
у боји вина модра рубина
долазуи пјесма море таласа
у пола ночи у пола гласа
долази долази и кроз срце пролази
нек дира нек боли
та песма се воли
долази долази и кроз срце пролази
......... Изменето од PITU GULI - 08.Октомври.2007 во 10:54 |
|
|
![]() |
|
ako posle dugih godina
zaboravish ime moje
a ja sama na svetu ostanem
godine ce da nas spoje......
|
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
a mojot zivot,
igri bez granici........
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
vo tvoeto srce cukam jas
vo tvojot duh e mojot spas
bez tebe denot umira
a nokta najdolga me poluduva........
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 257258259260261 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |