IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 217>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 00:16
На второто место е Сталин кој на душа ставил 40 милиони животи, а веднаш позади него е Хитлер кој убил 20 милиони луѓе. Четврт на листата е долгогодишниот кинески диктатор Чанг Кај Шек, одговорен за смртта на 10 милиони луѓе, а веднаш позади него е Ленин со бројка од 4 милиони.

На шестото место е Јапонецот Тојо Хидеки (3 милиони жртви), а позади него е лошиот Пол Пот (2 милиони).

Осми е етиопскиот марксист Менгитс, убиецот на царот Haile Selassija и одговорен за смртта на 2 милиони жртви, а предпоследен е Yahya Khan од Пакистан со еден милион жртви.

Mao Ce-tung уверливо е најголем убиец на 20 век

Сталин е веднаш позади него

Хитлер е на третото место

Четврт на листата е диктаторот Чанг Кај Шек

5-ти е Сталин

6-ти е Јапонецот Тојо Хидеки

7-дмото место го држи Пол Пот

Осми е етиопскиот марксист Менгитсу

Предпоследен е Yahya Khan од Пакистан

Изменето од Mona Liza - 03.Октомври.2007 во 00:19
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 22:37
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

Abe ne e deka ne mi e kef koga ve citam deka se smeete i guskate, daleku od toa среќаголемо%20гушкање
samo, mnogu ja sakam temava, zatoa sto epten ni go "zivna" podforumov голема%20насмевка
i zatoa nekogas moze brisam muabeti sto se off topic (najcesto od Nina воздивнување)
abe kalina ovoa me padna forumovvvv od smeenje i taka da ne mozham ovoa da ne izdrzham da im pisham i taka
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 01:10
ATHOS PORTHOS ARAMIS D'ARTAGNJAN

среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:19
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 01:50
eden za site,...site za nikade,...a?,...tokmu pdgovara ,..za narodov ,.."antichki",.смеење.
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 02:15

anatoli karpov...no comment e tipov...abe ruska krv....голема%20насмевка

btw da vi se pofalam deka dedo mi da e zdrav i ziv igral so anatoli karpov shah...i ok...ne go pobedil ama nereseno biloголема%20насмевка jas sum gorda na dedo miтрепкањеголема%20насмевка
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 11:49

Poloniumot,koj e eden od najradioaktivnite elementi go pronashla Marija Kiri.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 12:17
dedo MRAZ
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:19
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 12:38

Canak pratenik vo srpskiot parlamen ...
vika:

- STA RADITE BRE ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 12:40
CANAK? siguren si deka taka vika- da ga ceo svet razume pa i mi?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 20:59
                                            Kiril i Metodij
Kiril i Metodi nash*te prosvetiteli ja izmislile azbukata.I zatoa sea sme site pismeni.

Изменето од nina1 - 04.Октомври.2007 во 22:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 22:32
ako imas 10 - togaj ne mu fali niso osim KIRILICATA
ova nekoi so 30 nemozat da sklepat slicno

Изменето од anakin - 04.Октомври.2007 во 22:33

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 22:36
sooooooooooooooooooooo abe nisho ne te razbrav zboruvaj pojasno anakin
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 23:43
Originally posted by nina1 nina1 напиша:

Kiril i Metodij
Kiril i Metodi nash*te prosvetiteli ja izmislile azbukata.I zatoa sea sme site pismeni.
  a,tek za relaxacija kako ni doagja,..nino,...kakov dizneyland,....kakvi tobogani...drz'te se za azbukata,...i,..uzivajte,..

alal da im e na,...kiril i metodi,..смеењеem pismeni,...em relaxirani,...yyuuuppppiiiiii,....смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 00:44
Obelix & Asterix
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:20

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,844 секунди.