![]() |
|
ОПШТИ МУАБЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 120> |
Автор | |||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ahhhh stihovi=vers,gedicht......
NUR EIN SCHWEIN TRINKT ALLEIN (=samo ![]() IF THE HEAD IS FULL EVERYTHING IS COOL Изменето од LouWeed |
|||
![]() |
|||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
||
Ajde malku objasnuvanje so race, malku so pantomima, nesto na stranski ....
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
bas pisuvam edna pesna od D dur
a textot neide da pomognete |
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
a i virusi ne napadjaat na sajtov
|
|||
![]() |
|||
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
||
kazi me biva za toa :PPPP
sum pisuvala i jas iam cd napraveno |
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
i realized i rape my daughter,it´s up to me to tell it to her mother...... zieh deine schuhe aus,den sie passen nicht zu dein gesicht....zieh dein anzug aus denn du weisst du bist es nicht......... |
|||
![]() |
|||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
||
Aaaaaaa, pa tuka treba edna grupa da se sostavi
![]() ![]() Ajde jas ke drzam ritam ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nosi me vo vselenata
Zemi me vo vselenata zarem brate kje otides sam Kje go spakuvam stariot ranec patot kon zvezdite i jas go znam Mozes li da stopiras raketa i da ne odnese na druga planeta - da ne odleta Zemi me vo vselenata zarem brate kje otides sam Vo bizina na mlecniot pat kade lugjeto retko pristignuvat Tamu ne ceka mala zvezda so plava nedocitana savana Kje zaspieme vo treva na pernicata Kje ne razbudi utro i rosa na licata-i se budam Vo bizina na mlecniot pat kade lugjeto retko pristignuvat Tamu vodata vo rekite pagja Iznad neja cist vozduh treperi Po dozdot vinozito se radja tamu betonski pat ne vodi Samo peperutkite ja rusat tisinata i sirocina na planinata ne i visinata Vo bizina na mlecniot pat kade lugjeto retko pristignuvat Zemi me vo vselenata zarem brate kje otides sam Kje go spakuvam stariot ranec patot kon zvezdite i jas go znam Mozes li da stopiras raketa i da ne odnese na druga planeta - da ne odleta Zemi me vo vselenata zarem brate kje otides sam |
|||
![]() |
|||
||
Uf, abe kaj go najde ova ![]() Daj nesto: ljubov, priroda, pa nesto toj ja ostavi ona placese, ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
DA BE LOU AJDE MALKU ROMANTIKA..
MESECINA,SVEZDI VIE DVAJCA SE SHETATE PA REKA POKRAJ VAS... PA NEKOJ VIKA POMOSH.. A TOA BIL DAVENIK.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
Abe ne za drugo ama da ne ni puknat nekoja zabrana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
kje pomognete ili ne
|
|||
![]() |
|||
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
||
hahahah vo vselenata nema vozduh :)))) hihihiihih |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 120> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |