|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 217> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џорџ Стивенсон Џорџ Стивенстон ја измислил локомотивата и никаков Алакснадар Флеминк не ја измислил за жал. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da George STEPHENSON
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin pa so vikash on lokomotiva izmisllil Alexandar Flemink (KAKO SO VIKA ANAKIN)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ninocka pojke pisuvaj za interesni lugje a pomalku tralala muabeti tuka
vazi????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok anakin4e a sea mrshka na spanje ti dojdi vremeto bidejkhi imash 11 godinki
|
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alexsander Fleming go otkril penicilinot ,Nina.
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trina znam za toa ne mora da mi kazhuvash
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха божееееее, ке си умрам млада од смеење, криво ке ми биде после нема да го читам форумот леллееее ке пукнам од смеење , не можам да дишам хахахаххахахаха , ахх ниничка,, срце мило |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more,princeso,...stotka ne ti gine,...zdravo neli bilo smeenjeto,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе брза, така е,, ама за жал ке мора да ни ги бришат постовите модераторките оти не сме у тек со темата
ела ваму да те гушнам, само полека да не те загушам |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja zeznaa oni ushte odmna, kuklichke...so andon stojko,...i slichni na nego,.
.a i da ne zaboravam,...chukni u drvo,....za stotkata... |
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne e deka ne mi e kef koga ve citam deka se smeete i guskate, daleku od toa
samo, mnogu ja sakam temava, zatoa sto epten ni go "zivna" podforumov
i zatoa nekogas moze brisam muabeti sto se off topic (najcesto od Nina )
|
|
kuliraj
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kalinche,..sakash mesto u temava?,...togash bidi ,...pomilisrdna,..
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Германскиот магазин Bild ја составил листата на најголемите масовни
убијци кој го обележале 20-тиот век. На "Топ 10" се пронашол и маршалот
Јосип Броз Тито.
Уверливо првото место на листата на најголеми убици во 20-век го завземал кинескиот диктатор Mao Ce-tung. Тој е одговорен за смртта на 50 милиони луѓе. Авторите на оваа вест, на десетото место го ставиле маршалот Јосип Броз Тито. Тој ја организирал и водел НОБ (Народно ослободителната Борба 1941-1945), бил на чело на Социјалистичка Федеративна Република Југославија (СФРЈ) цели 35 години. Германскиот Билд притоа истакнува дека Тито за време на своето владеење бил одговорен за смртта на еден милион луѓе. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |