IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 217>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 21:44

Џорџ  Стивенсон

Џорџ Стивенстон ја измислил локомотивата и никаков Алакснадар Флеминк не ја измислил за жал.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:21
Da  George STEPHENSON
среќа

Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:18
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:23
anakin pa so vikash on lokomotiva izmisllil Alexandar Flemink (KAKO SO VIKA ANAKIN)
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:26
ninocka pojke pisuvaj za interesni lugje a pomalku tralala muabeti tuka
vazi?????голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:28
ok anakin4e a sea mrshka na spanje ti dojdi vremeto bidejkhi imash 11 godinkiголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањетрепкање
Кон врв
Trina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Локација: Norway
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:46
Alexsander Fleming go otkril penicilinot ,Nina.нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 22:47
trina znam za toa ne mora da mi kazhuvash
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 23:40
Originally posted by nina1 nina1 напиша:

trina znam za toa ne mora da mi kazhuvash

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

божееееее, ке си умрам млада од смеење, криво ке ми биде после нема да го читам форумот

леллееее ке пукнам од смеење , не можам да дишам

хахахаххахахаха , ахх ниничка,, срце мило газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 23:54
more,princeso,...stotka ne ti gine,...zdravo neli bilo smeenjeto,..големо%20гушкање
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 23:57
да бе брза, така е,, ама за жал ке мора да ни ги бришат постовите модераторките оти не сме у тек со темата

ела ваму да те гушнам,  само полека да не те загушам голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 00:08
ja zeznaa oni ushte odmna, kuklichke...so andon stojko,...i slichni na nego,.
.a i da ne zaboravam,...chukni u drvo,....za stotkata...големо%20гушкање
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 00:08
Abe ne e deka ne mi e kef koga ve citam deka se smeete i guskate, daleku od toa среќаголемо%20гушкање
samo, mnogu ja sakam temava, zatoa sto epten ni go "zivna" podforumov голема%20насмевка
i zatoa nekogas moze brisam muabeti sto se off topic (najcesto od Nina воздивнување)
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 00:14
kalinche,..sakash mesto u temava?,...togash bidi ,...pomilisrdna,..голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 00:14
Германскиот магазин Bild ја составил листата на најголемите масовни убијци кој го обележале 20-тиот век. На "Топ 10" се пронашол и маршалот Јосип Броз Тито.

Уверливо првото место на листата на најголеми убици во 20-век го завземал кинескиот диктатор Mao Ce-tung. Тој е одговорен за смртта на 50 милиони луѓе.

Авторите на оваа вест, на десетото место го ставиле маршалот Јосип Броз Тито. Тој ја организирал и водел НОБ (Народно ослободителната Борба 1941-1945), бил на чело на Социјалистичка Федеративна Република Југославија (СФРЈ) цели 35 години.

Германскиот Билд притоа истакнува дека Тито за време на своето владеење бил одговорен за смртта на еден милион луѓе.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.