|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 30> |
Автор | ||
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:47 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакине брате сладок,кога пишуваш романи,кога правиш скулптури,кога музицираш,кога црташ жити се најмило,па ти човече киснеш на форумов 24 сати дневно.Да не кажам дека си главен тука. Изменето од ACELERA - 02.Октомври.2007 во 00:47 |
||
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сум јас верник ти си неверникот (според тебе, јас верувам дека господ не постои, а ти не веруваш дека господ НЕ постои) Значи тебе тоа автоматски те прави неверник. Затоа те молам повеке да не ме нарекуваш така драги мој неверниче. Малку си ја промашил темава, темата беше зошто сум атеист а не зошто господ не постои. Аргументи имаше а кој не сака да чита е негов проблем. Не само што недогледуваш, не знам дали и воопшто гледаш. Изменето од Ateist - 02.Октомври.2007 во 09:05 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e slusaj bato mili so kje ti kazam jas seto toa go pravam a ti mozes da zinuvas so smajlite kolku sakas ne samo pesni muzika sliki no i fotografii pobaraj me na gooogle anakin sk a so pravis ti? jas pojma nemam edno znam ,si se zanesues po izmisleno duhovno neznam kolku vreme ti odzima no se nadevam ne mnogu zatoa sto ima povazni i poubavi raboti vo zivotot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu ste iznapisale i sekogas edno isto...
Barem zazemete si nekoj stav i stojte na nego, a ne na edno mesto vaka, na drugo onaka i zapagjate vo kontradiktornisti ili izleguvate smesni... Najsmesno od se e sto verojatno si zamisluvate deka imate mokj da vlezete vo dusite na drugi lugje i koga ke pocnete ovde da davate karakteristiki ili kako se cuvstvuvaat.... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo anakin ... prijaten i uspesen den ... !!! se slozuvam so tebe ... sepak treba da se stvara sto poveke i poveke ... a ne verbalno da sme vo krug ... Изменето од ACELERA - 02.Октомври.2007 во 10:09 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i nesto von tema, moze i da me izbrisat posle, vodote evidencija koj kolku e na forum? kolku vreme ste vie tuka za da ja vodite taa evidencija , 48 casa dnevno?
|
||
Sektas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бутел ти разбираш што е шала?
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znaev deka veroispoved e mesto za salenje, sorry
|
||
Sektas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не можеш со атеисти да зборуваш озбилно за вера кога тие на секој твој збор се зезаат.
Христос рекол да не истураме бисери пред свињи зашто ке се свртат и ке не раскинат.
|
||
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto togas voopsto razgovaras so ateisti, ako ne mozes da razgovaras so niv?
i so ovoj post ti samiot si pokazuvas kolku e ozbilen tvojot pristap kon verata tvoja... |
||
Sektas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па има црвена линија.Нормално дека на секој ке му сведочиш за верата и за спасението кое го добиваме со жртвата на нашиот Господ И Спасител Исус Христос,но кога ќе видиш дека се мајтапат со твојата вера,тука завршува твоето сведочење.
|
||
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем и мајтап си играме сега...а ова со свињите...ке тркнам до кај прадедо ми на село и баш ке пробам...а ако се вратам здрав и жив...
Изменето од Izzie - 02.Октомври.2007 во 10:39 |
||
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa brate anakine ke ti kazam deka imalo momenti koga radi Allah ne sum jadel,piel ili spiel. Znaci pak se vrakame na pocetok. Isto kako i ljubovta taka e i postoenjeto na Allah,toa ne se gleda no se cuvstvuva.Jas ne veruvam radi prikaskite i bajkite (spored vas) za Boga,nego veruvam zatoa sto go osekam negovoto postoenje. Eve sekoj den, vo sekoja slucka vo mojot zivot go osekam bozjoto prisustvo. Kako toa anakine dragi koga ke napravam nesto loso odma mi se vraka . Koj toa go pravi? Prirodata mi vraka zatoa sto sum bil los? Ili bogovite tvoi na Olimp? Koj toa pravi da se osekam tolku ispolneto i ubavo koga rabotam nesto dobro? Koj toa pravi da osekam deka otsekade me opsipala milost koga cvrsto veruvam vo Boga i rabotam dobro. Sto e toa sto me pravi optimist vo vreme na pesimizam? Nisto drugo brate osven Bog! E nemoze samo od veruvanje vo prazno da se oseka takvo nesto ako nema nikakov efekt vo zivotot. |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |