|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <12345 74> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be brat,...ke ti kazam deka jas mislam deka ne ti stoi bash,..i gotovo,..a ti sakash prifati shto ti vikam sakash ne,..pa,posrami se na ulica,...zashto ako mene mi e smeshno toa shto si go oblekol ,..i na drugite ke im bide,...sfati go nashiroko ova,...ne bukvalno,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be
taka ij as vikam no bate mili kje upotrebis malku diplomatija a sakam bas tebe da te prasam vidis zena na tvojot drugar so maz na klupa - atmosfer lezer- korpus delikates aj te vidam sega so tvoja iskrenost kaj drugarov aj pricaj pricaj da te cujam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah,...a,shto mislish?,...pa,ako e tvojata,...i ako sum ti stavrno mil ,.kako shto vikash,...ne ti ni treba takva zena,...jasno deka ke ti kazam,...pa ti pravi shto sakash so nea,...a,ako ne ti kazam,...toj koga i da e ke doznae,...i ako taa znae deka sum ja videl,..a,jas nishto ne sum ti kazal,i toa taa ti go kaze,.....nema poveke da ti bidam mil,..toa e sigurno,...znachi,..ke doznaesh od mene,...brate,..ne od drug,...
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna storija
eden videl i kazal tie se skaraa pa se smirija sega ne mu zborat ni eden ni drug kje kazes ako. koj gi vrti necenel prijatelov negova iskrenost no zivot ne e bajka e realnost druga uste postrasna bratot i vika na sestrata tvojot ima svalerka a ona nemu i so sega?. kazi mi so sega, imam ovoj dom. deca so neotide kaj zetot da go ubedis da prekine a kazi mi so sega gubi se od mojata kukja i so sega kje kaes ako nezasluzil brat takva sestra????? zivot ne e bajka pred da upotrebite vasa iskrenost dobro razmislite nekogas e v red no nekogas ne ako ova go svatite dobro ako ne pak dobro SEPAK SE VRTI rece Galileo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat,...ako ti se smirish so nea,..shto ima jas da si go "okrkam",....a,ako sepak e taka,..togash i ne sum ti bil tolku mil,...i so zdravje neka t e takva zena,..koga i da e,..pak ke si najde taa nekoja klupichka,.ama,sega ponastrana nekade,...
a,za sestra mi?,..paaa,...nemam sestra,..i toa bi bila epten pretpostavka,...a,ako brat mi "shara",...snaa mi nema da doznae ,..toa e sigurno,.. |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
луѓето не се искрени бидејќи се плашат од последиците. сите ние. ама како викаат храбриот умира еднаш а кукавицата повеке пати.
|
|
..........
|
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Анжелика - 01.Октомври.2007 во 02:21 |
|
..........
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:53 |
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ако е искрено.
|
|
..........
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:53 |
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
извини и ти што настапив грубо, веројатно се пронајдов и јас таму.
битно се е ок. поздрав |
|
..........
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искреноста често знае да повреди. Треба да одберете во дадениот момент дали сакате да бидете искрени или човечни.
Многу е едноставно. |
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:51 |
|
Внеси реплика | страница <12345 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |