|
ЗОШТО БОГ ДОЗВОЛИЛ МНОГУ РЕЛИГИИ? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno lugjeto pocnuvaat da gi cenat rabotite otkoga ke gi izgubat
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima raboti,...koi i koga ke gi izgubish,...voopshto da ne ti stalo,..do niv
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу пати нештата не се само за нас лично, туку и за некои други околу нас, ние сме поврзани многу суптилно. една реченица ми остана како патоказ од еден учител. вика замисли цветот на дрвото толку да се занесе во својата убавина и да заборави дека има врски со коренот. сите ние цела природа сме во врска. ништо не е случајно.
|
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveketo pati nestata ne se nasoceni kon nas, ama lugjeto se mnogu ljubopitni pa sakaat vo se da se pomesaat. e tuka nastanuva problemot, koga ljugjeto se mesaat tamo kaj sto ne im e mesto. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu slikovito ... me potseti na eden moj prijatel koj kazuva kako drvjata ne "gledaat" nas ludjeto ... drvjata si imaat se ... voda; minerali; hrana; sonce; hlorofil ... a na nas gledaat deka samo nekade trcame ... samo "neznaat" od kade ideme .. i kon kade odime ... blazesimu ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да и сите ние прашуваме зошто Бог ова зошто Бог она. ако никој повеќе не верува во Бог како Бог ќе помогне. како разни периоди во човештвото да укажуваат на промени. ако секој период е различен како што и е во стварност, тогаш мислам дека секако ќе дојде оној ден за кој секој сонува. вистински рај на земјата. може после толку страдање во човештвото ќе бидеме сите во рај. апсолутно сите. и црни и бели, и од ваква религија, и од онаква. ке се сакаме сите.
|
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blazesimu na drvoto, toa znae da dade bezuslovna ljubov. drvoto ne pravi razlika , zema otrov dava zivot, senkata im ja nudi na site, duri i na tie sto doagjaat da go isecat.
|
|
Анжелика
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку можеме ние да дадеме љубов. таа е бесплатна. и дури некој да ви прати насмевка дури и на пост овде на форумот ке пробуди убаво чувство во вас. милина. дали тоа кошта.
|
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najvaznite raboti na zemjava se bezplatni
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman vekje so taa ljubov,..pa,ljubov,...ushte da se machkashe na leb,...kaj ke i beshe krajot,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i se machka na leb ... cesto pati pisuvam deka pijam specijalno kafe ... toa e isto obicno kafe ... ama so dusa dadeno ... so eden nasmev i POVELETE ... a za machkanjeto na leb ... i toa go ima ... koga ke preseceme leb ... i so ljubov go dademe na nekoj koj ni e vazen ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas odgovaram na prasanjata od moja gledna tocka imam pravo na toa neli? mene toa mi odgovara najmnogu, ama tebe ako toa ti smeta nema poveke da go pisuvam
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav post marko antoni
;) Изменето од goor - 01.Октомври.2007 во 16:25 |
|
end off days 15...14...13....
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |